Bedrijfskunde stage op Curaçao

Ben jij een student die een bedrijfskunde stage op Curaçao zoekt en vleugels wil spreiden en de wereld wilt ontdekken? Ben je toe aan een stage op een warm en zonnig eiland? Op Curaçao heb je tal van mogelijkheden om tijdens je studie stage te lopen! Je zult niet alleen bruin gekleurd in Nederland aankomen, maar ook met nieuwe werkervaring, veel nieuwe contacten en een hoop nieuwe herinneringen.

Wat kan je verwachten van een Bedrijfskunde stage op Curaçao?

Op Curaçao wordt een grote zelfstandigheid verwacht. De bedrijven op Curaçao zijn klein. Je kunt niet verwachten dat je 40 uur per week begeleid wordt door het personeel. Je zal jezelf zelfstandig moeten opstellen, initiatief moeten tonen en stevig in je schoenen moeten staan.

Door de verantwoordelijkheden die je op je krijgt zal je veel en snel leren. Een bedrijfskunde stage op Curaçao zal dus in alle opzichten enorm leerzaam zijn.

Hoe ziet een Bedrijfskunde stage op Curaçao eruit?

Tijdens jouw opleiding Bedrijfskunde, heb je vanuit veel facetten in het bedrijfsleven kennis opgedaan. Dit kun je tijdens een stage op Curaçao goed gebruiken. De omvang van bedrijven op Curaçao is een stuk kleiner, dan je gewend bent in Nederland.

Een stage als bedrijfskundige ziet er dan ook veelzijdig uit. Je zult taken vanuit verschillende afdeling oppakken. Een week als bedrijfskunde stagiaire ziet er dan ook nooit hetzelfde uit. Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn: administratieve taken, marketing en sales van producten of diensten van het bedrijf, procesoptimalisatie van het bedrijf of klanten en communicatie met klanten.

CuraStage gaat voor zes weken hard aan de slag om de perfecte afstudeerstage voor je te vinden. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Mocht het onverhoopt niet lukken? Dan krijg je jouw aanbetaling 100% weer terug!

Aanmelden voor stage op Curaçao

Aanmelden voor op een stage op Curaçao op de website kun je heel eenvoudig hier doen. 

Ik wil me aanmelden!

Om onbezorgd naar Curaçao te komen, kun je naast het vinden van een stage jouw huisvesting, vervoer, vergunningsaanvraag en transfer door CuraStage laten regelen. Ben jij een regelneef en regel je toch liever een deel zelf? Bij je aanmelding kun je dan aangeven dat je een bedrijfskunde stage op Curaçao zoekt of een andere soort stage en van welke diensten jij graag gebruik maakt.

CuraStage
Bedrijfskunde stage op Curaçao

Wat kun je in je vrije tijd doen?

Ben je al benieuwd geworden wat je naast je stage op Curaçao allemaal kunt doen? Dan heb je hier kort samengevat een overzicht.

Op bijna alle avonden kun je naar een leuk feestje. Van clubs tot strandfeesten, je hebt het op Curaçao allemaal. De enige dag dat er geen uitgaansplek open is, is op maandagavond. Op maandagavond kun je de week lekker chill beginnen bij de bioscoop. Voor een paar euro zie je al de leukste films.

In de weekenden/op vrije dagen is er op het hele eiland genoeg te ontdekken. Je hebt hier veel mooie stranden die je kunt ontdekken. Tevens zijn er veel verschillende tropische dieren te bewonderen zoals schildpadden en flamingo’s. Voor een mooi uitzicht met de zonsopgang kun je de Christoffelberg beklimmen. Heb jij nu al zin om in je vrije tijd lekker te luieren op het strand en naar de leukste feestjes te gaan? Schrijf je dan snel in!

Vraag het ons!

Heb je vragen over jouw bedrijfskunde op Curacao en/of andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier of je stuurt ons een WhatsApp. We horen graag van je!

Vraag en antwoord

Ja zeker! Over het algemeen is een bedrijfskunde opleiding vier jaar en mag je 2x tijdens je opleiding stage lopen. Ongeacht het studiejaar kunnen wij jou helpen bij het vinden van een leuke bedrijfskunde stageplaats op Curaçao. 

Bij het benaderen van de bedrijven houden wij rekening mee met je leerjaar en dus de ervaring en kennis die je al opgedaan hebt. Wij vermelden altijd jouw studiejaar bij het stagebedrijf en tijdens het kennismakingsgesprek met het bedrijf, kun je jouw stage eisen maar ook doelen kenbaar maken. 

Nee het is niet noodzakelijk maar hou er rekening mee dat we op Curaçao geen fietspaden of wandelpaden hebben dus je bent wel overgeleverd aan de autoweg. 

Je kunt ervoor kiezen om een scooter te huren, hier heb je geen speciaal rijbewijs voor nodig. 

Het voordeel bij een bedrijfskunde stage op Curaçao is dat je vaak een 9 tot 5 stage hebt waardoor er openbaar vervoer rijdt maar je ook niet in de avonduren hoeft te reizen. 

Heb je een autorijbewijs? Dan adviseren wij altijd om een auto te huren zodat je flexibel bent en je overal naartoe kunt rijden.

Bij een afstudeerstage moeten veel studenten een onderzoek doen of een scriptie schrijven. Dit kun je natuurlijk doen bij een bedrijf op Curaçao en dit is enerzijds ook heel uitdagend. Bedrijven hebben hier niet zulke datadriven systemen als in Europa waardoor je best veel onderzoek moet doen om aan gegevens te komen voor je analyse. Dit maakt het extra leuk en leer je ook veel. Ten slotte levert dit een extra grote bijdrage voor het bedrijf waar je jouw bedrijfskunde afstudeerstage doet. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!