Logo Bluefinn

Ga naar het unieke Klein Curacao!

20%
korting

Voor stagiaires via CuraStage

Vuurtoren op Klein Curacao van dichtbij
Black and White Catamaran droneshoot

Een van de dingen die je echt moet gedaan hebben tijdens je verblijf op Curaçao is natuurlijk een boottrip naar Klein Curaçao!

Over BlueFinn Curaçao

BlueFinn Charters is het charterbedrijf met de meest verschillende boottrips op Curaçao. Zij bieden 7 dagen per week trips en tours naar Klein Curaçao eiland met hun vloot: een 80 ft catamaran, 75 ft catamaran; een 42 ft motorjacht en een 38 ft “sportsman” jacht.

Wij hebben voor je geregeld dat je maar liefst 20% korting bij het boeken van een trip als je jouw stage via CuraStage regelt.

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingsoverzicht

Je krijgt van CuraStage een voucher die je kunt inleveren bij BlueFinn als je gaat betalen. Je krijgt daarmee 20% korting op jouw trip naar Klein Curaçao. De voucher is geldig voor één persoon en niet te combineren met andere acties of boottrips.

Je kunt een whatsapp sturen naar +5999 6903717 om te reserveren. Bij aankomst lever je de voucher in en betaal je het restant bedrag.

Stage op Curaçao? Meld je aan!

Ben jij op zoek naar een stage op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan en kies de diensten die jij nodig hebt. Geen onnodige kosten maar puur wat jij graag wilt! Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag om een leuke stageplek te vinden op Curaçao. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!