Logo Christoffelpark Curacao

Ben jij klaar voor fysieke inspanning?

15 ANG
korting

Voor stagiaires via CuraStage

Uitzicht op de Christoffelberg
Berg beklimmen samen

Wil jij naar ongekende hoogtes klimmen? Beklim de Christoffelberg voor een waanzinnig uitzicht!

Over het Christoffelpark

Het grootste en meest biodiverse park op het eiland! In het park vind je prachtige natuur, de Christoffelberg, prachtige vogels, het nationale witstaarthert en prachtige wandelroutes. Wij bieden rondleidingen, begeleide wandelingen en seizoensgebonden activiteiten. In het park vind je het Savonet Museum.

Een ontspannen wandeling of een meer gevorderde trail, er is voor elk wat wils! Het beklimmen van de Christoffelberg is een van de meest populaire – en meer geavanceerde – wandelroutes in het park.

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingsoverzicht

Je krijgt korting op de entreeprijs voor het park. Normaal betaal je 15 dollar maar nu slechts 10 gulden! Kortom, een korting van 15 gulden waarbij je ook gratis toegang krijgt tot het museum bij het park.

Let op, om deze korting te krijgen dien je een geldig stagecontract mee te nemen!

Je hoeft niet te reserveren, scheelt weer tijd. Neem je getekende stagecontract mee naar het park en bij de kassa kun je deze laten zien en mag je het park op om de berg te beklimmen.

Hou er rekening mee dat de klim ongeveer 3 uren duurt dus dat je wel voldoende drinkwater mee neemt en op tijd start vanwege de hitte.

Stage op Curaçao? Meld je aan!

Ben jij op zoek naar een stage op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan en kies de diensten die jij nodig hebt. Geen onnodige kosten maar puur wat jij graag wilt! Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag om een leuke stageplek te vinden op Curaçao. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!