Communicatie en marketing stage vacatures op Curaçao

Volg jij een opleiding marketing, international business of communicatie en wil jij stage gaan lopen op Curaçao? Wij hebben de stagevacatures voor jou! 

Voor jouw stage marketing en communicatie hebben wij diverse (online) marketing stageplaatsen beschikbaar bij ontzettend leuke bedrijven op Curaçao.

Wil jij geschoold worden in de geheimen van de marketing wereld, offline en online, en ben je gedreven, creatief en droom jij nieuwe content? Dan is het tijd voor de volgende stap; schrijf je vrijblijvend in bij CuraStage. 

Bij CuraStage bieden wij twee stagepakketten aan. Een Samenstel Stagepakket, waarin je zelf kunt aangeven of je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van onze bemiddeling in huisvesting en/of vervoer op Curacao, of kies voor het voordelige Alles-in-1 Stagepakket.

Op zoek naar een communicatie & marketing stage Curaçao?

Met alle concurrenten en concullega’s die er zijn, is een goede marketing en communicatie strategie bij ieder modern bedrijf en organisatie ontzettend belangrijk, ook op Curaçao. Voor diverse bedrijven zijn wij dus ook op zoek naar gedreven stagiaires die stage willen lopen.

Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden bij CuraStage. Binnen één werkdag, nadat wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een Skype gesprek in te plannen. Zo kunnen wij al jouw wensen en schooleisen bespreken, waarna we tevens de benodigde stappen met elkaar zullen doornemen.    

Jouw marketing stagevacature op Curaçao

few

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage