Communicatie en marketing stage vacatures op Curaçao

Volg jij een opleiding marketing, international business of communicatie en wil jij stage gaan lopen op Curaçao? Wij hebben de stagevacatures voor jou! 

Voor jouw stage marketing en communicatie hebben wij diverse (online) marketing stageplaatsen beschikbaar bij ontzettend leuke bedrijven op Curaçao.

Wil jij geschoold worden in de geheimen van de marketing wereld, offline en online, en ben je gedreven, creatief en droom jij nieuwe content? Dan is het tijd voor de volgende stap; je aanmelden bij CuraStage voor een stage op Curaçao. 

Op zoek naar een communicatie & marketing stage Curaçao?

Met alle concurrenten en concullega’s die er zijn, is een goede marketing en communicatie strategie bij ieder modern bedrijf en organisatie ontzettend belangrijk, ook op Curaçao. Voor diverse bedrijven zijn wij dus ook op zoek naar gedreven stagiaires die stage willen lopen.

Je kunt je eenvoudig aanmelden en tijdens je aanmelding al  jouw wensen en schooleisen aangeven, zodat wij alles menuutje in huis hebben om voor jou direct aan de slag te gaan en een geweldige stageplaats kunnen gaan vinden!    

Jouw marketing stagevacature op Curaçao

Als je graag een stage wilt doen op Curaçao, wil je natuurlijk wel een stage die past bij je opleiding. 

CuraStage werkt met super veel bedrijven samen waardoor we in veel branches actief zijn en dus een leuke stageplek voor je kunnen regelen. Tijdens je aanmelding kun je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat en wat je graag van marketing wilt leren. 

Zo heb je stageplekken voor marketingstudenten op Curaçao voor social media, maken van filmpjes voor de platformen maar ook het schrijven van blogs en landingspagina’s. 

CuraStage
Bedrijfskunde stage op Curaçao
© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!