+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Communicatie en marketing stage vacatures op Curaçao

Volg jij een opleiding marketing, international business of communicatie en wil jij stage gaan lopen op Curaçao? Wij hebben de stagevacatures voor jou! 

Voor jouw stage marketing en communicatie hebben wij diverse (online) marketing stageplaatsen beschikbaar bij ontzettend leuke bedrijven op Curaçao.

Wil jij geschoold worden in de geheimen van de marketing wereld, offline en online, en ben je gedreven, creatief en droom jij nieuwe content? Dan is het tijd voor de volgende stap; schrijf je vrijblijvend in bij CuraStage. 

Bij CuraStage bieden wij twee stagepakketten aan. Een Samenstel Stagepakket, waarin je zelf kunt aangeven of je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van onze bemiddeling in huisvesting en/of vervoer op Curacao, of kies voor het voordelige Alles-in-1 Stagepakket.

Op zoek naar een communicatie & marketing stage Curaçao?

Met alle concurrenten en concullega’s die er zijn, is een goede marketing en communicatie strategie bij ieder modern bedrijf en organisatie ontzettend belangrijk, ook op Curaçao. Voor diverse bedrijven zijn wij dus ook op zoek naar gedreven stagiaires die stage willen lopen.

Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden bij CuraStage. Aan het einde van het formulier kun je direct een online kennismakingsgesprek inplannen. Zo kunnen wij al jouw wensen en schooleisen bespreken, waarna we tevens de benodigde stappen met elkaar zullen doornemen.    

Jouw marketing stagevacature op Curaçao

Als je graag een stage wilt doen op Curaçao, wil je natuurlijk wel een stage die past bij je opleiding. 

CuraStage werkt met super veel bedrijven samen waardoor we veel in veel branches actief zijn en dus een leuke stageplek voor je kunnen regelen. Tijdens het online kennismakingsgesprek kun je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat en wat je graag van marketing wilt leren. 

Zo heb je stageplekken voor marketingstudenten op Curaçao voor social media, maken van filmpjes voor de platformen maar ook het schrijven van blogs en landingspagina’s. 

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!