Logo Curacao Activities

Klaar voor een vet avontuur?

Guldens
i.p.v.
Dollars

Voor stagiaires via CuraStage

Muurschilderingen Curacao
Jeep Safari tour op Curacao

Als je stage loopt op Curaçao via CuraStage betaal je de local rate, dus dollars worden guldens!

Over Curacao Activities

Curaçao Activities is de lokale expert voor tours & activiteiten op het eiland. Met meer dan 12 jaar ervaring bieden zij een brede selectie van top tours, samengesteld om een onvergetelijke ervaring te bieden. Of het gaat om actieve, culturele of water activiteiten: bij Curacao Activities is het allemaal mogelijk.

Met meerdere verkoop locaties kun je zowel fysiek als uiteraard online de vette tours en activiteiten boeken!

Soorten tours en activiteiten:

Goed om te weten:

Kortingsoverzicht

Je krijgt korting op de eigen tours en activiteiten die Curacao Activities verzorgt. Als je een stagiaire bent via CuraStage dan betaal je voor de tour de lokale prijs, wat inhoudt dat je guldens betaalt in plaats van dollars!

Dus alles wat in dollar staat, betalen jij in guldens. Bijv. Tour kost $200 dollar, jij betaalt dan slechts 200 gulden.

De UTV tour wordt $130 dollar ipv $209!

Let op, de korting geldt niet op tours die worden verzorgd door derden. 

De reservering fysiek bij een tourdesk worden gemaakt, telefonisch of per mail. Let op, je dient de reservering wel zelf te maken.   

Website
Je kunt online boeken via de website van Curacao Activities. Bij de gewenste tour vind je de knop ‘Book nog’. Let op, de korting geldt alleen bij eigen verzorgde tours van Curacao Activities. 

E-mail
De reservering kan gemaakt worden door een email te sturen naar tours@curacaoactivities.com. Geef in je mail aan dat je stage loopt via CuraStage en graag gebruik wens te maken van de korting voor de lokale prijzen.

Tourdesk
Je kunt @Sambil naar de fysieke tourdesk om je tour te boeken. 

Boek nu je tour tijdens je stageperiode op Curaçao en profiteer van de speciale lokale tarief bij aantoning van je stageovereenkomst!

 

Stage op Curaçao? Meld je aan!

Ben jij op zoek naar een stage op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan en kies de diensten die jij nodig hebt. Geen onnodige kosten maar puur wat jij graag wilt! Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag om een leuke stageplek te vinden op Curaçao. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!