Dive Division Curacao

Haal je PADI Duikbrevet!

2 voor
de prijs van 1

Voor stagiaires via CuraStage

CZR 83666 min 283x283 1 CuraStage
Padi Open Water halen op Curacao

Altijd al willen duiken? Behaal nu jouw duikbrevet samen met een medestudent voor de prijs van 1!

Over Dive Division

Dive Division is het duiknetwerk dat kwaliteit, veiligheid en training garandeert voor alle duiken & watersport centrums. Met een eilandbrede dekking op Curaçao ervaren klanten overal dezelfde service.

Naast kwaliteitscontrole van duikcentra, biedt Dive Division ook verschillende diensten aan zoals winkels, mediaproducties, ondersteunende diensten en een lokale duikclub.

We hopen je snel te mogen verwelkomen op een van onze locaties op het zonnige Curaçao!

Bekijk alle vijf de locaties van Dive Division Curaçao:

Coral Estate

Blue Bay

Corendon Mangrove

Mambo Beach

Jan Thiel

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingoverzicht

Progamma’s: Standaard: Met korting nu:
PADI Open Water $ 499 p.p. $ 249 p.p.
Let wel, de twee voor de prijs van één korting via CuraStage is niet in combinatie te gebruiken bij andere mogelijke acties en de korting kan niet achteraf op de activiteit worden toegepast.

De reservering kan via WhatsApp of per email gemaakt worden en dient zelf door jullie gemaakt te worden. 

Telefonisch 

De reservering via WhatsApp op nummer +5999 888 5450. Geef hierbij aan dat je via CuraStage stage loopt op Curaçao en graag gebruik wens te maken van de studentendeal via CuraStage; namelijk de twee voor de prijs van één PADI Open Water.

E-mail 

De reservering kan gemaakt worden door een email te sturen naar info@divedivision.com. Geef in je mail aan dat je stage loopt via CuraStage en graag gebruik wens te maken van de studentendeal via CuraStage; namelijk de twee voor de prijs van één PADI Open Water.

Stage op Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Wil jij gaan stage lopen op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage.

Na ontvangst van je inschrijving nemen wij altijd binnen één werkdag contact met je op om een gratis Teams gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw stage periode op Curaçao

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage