Logo Leren duiken op Curacao

Ontdek de onderwater wereld !

10-20%
korting

Voor stagiaires via CuraStage

Duikspullen uitladen Curacao
Duiken op Curacao

Wil jij ook jouw duikbrevet halen en gave duiken maken op Curaçao? Via CuraStage krijg je een hoge kortingen.

Over Duiken op Curaçao

Fred is Padi duikinstructeur en begeleidt je graag in de Curaçaose onderwaterwereld. Massaproductie zoals bij grote duikscholen zal je bij Fred niet tegenkomen. De individuele aandacht voor elke gast staat centraal. De rol van Fred is simpel. Hij is je buddy die niet gehaast is of op zijn klok kijkt omdat de volgende groep al staat te wachten.

Tijdens deze duikcursus op Curaçao zul je op een speelse wijze en onder begeleiding van Fred gaan duiken. Daarnaast ga je oefeningen verrichten en zul je klaargestoomd worden en samen met Fred de onderwaterwereld verkennen.

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingsoverzicht

Bij Duiken op Curacao krijg je op alle cursussen en opleidingen maar liefst 10% korting! Kom je met een groepje van vier studenten, dan krijg je zelfs 20% korting.

Let op, om deze korting te krijgen dien je aan te geven dat je via CuraStage je stage hebt geregeld en heb je een studentenpas nodig.

Hoe kun je reserveren?

De reservering kun je op verschillende manieren maken.   

Telefonisch of via Whatsapp
De reservering kan telefonisch of per Whatsapp gemaakt worden via +5999 513 4224. Geef hierbij aan dat je via CuraStage stage loopt op Curaçao en geef ook gelijk aan met hoeveel je bent zodat je wellicht 20% kunt krijgen!

Website
De reservering kan gemaakt worden door het contactformulier in te vullen waarna Fred contact met je opneemt. Via dit formulier kun je reserveren: Contactformulier  

Stage op Curaçao? Meld je aan!

Ben jij op zoek naar een stage op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan en kies de diensten die jij nodig hebt. Geen onnodige kosten maar puur wat jij graag wilt! Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag om een leuke stageplek te vinden op Curaçao. 

© 2017 - 2023 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!