+5999 5214 216

Call or WhatsApp

Contact

Questions? Contact us

– Register a vacancy –

Hospitality internship Curaçao

Zit jij op de middelbare of hogere hotelschool en wil jij jouw stage lopen op de mooie stranden van Curaçao? Dit is je kans! CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een leuke horeca stage on Curaçao.

Om jou nog beter te kunnen helpen bij het vinden van een passende horeca stage kan je je without charge inschrijven bij CuraStage. Je zal dan meer informatie krijgen over stagevacatures voor studenten in de horeca.

Om voor jou alles goed te regelen voor jouw tijd op Curaçao, bieden wij twee pakketten aan. Het Alles-in-1 Stagepakket en het Samenstel Stagepakket. Bij het All-in-1 Internship Package regelt CuraStage alles voor jou. Denk hierbij aan housing, transportation and the obligatory internship permit† At the Composition Internship Package bepaal jij zelf bij welke diensten wij jou helpen, de rest regel je zelf.

Meer weten over een horeca stage op Curaçao? Schrijf je in!

At CuraStage you can without charge inschrijven voor een stage in de horeca. Wanneer wij jouw inschrijving ontvangen hebben, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen. We zullen dan samen een free Skype call van ongeveer 15 minuten inplannen. Tijdens ons gesprek zullen wij overleggen wat jouw wensen zijn en wat de eisen vanuit school zijn, daarna zullen we het hebben over de mogelijkheden voor huisvesting en vervoer.

Als alles voor jou duidelijk is zullen wij aan de slag gaan om van jou een profielschets te maken. Dit doen wij met de informatie die we van jou hebben ontvangen met jouw inschrijving, ons Skypegesprek en jouw CV. Met jouw profielschets gaan wij op zoek naar een leuke horecastage voor jou.

Waarom kies je voor CuraStage?

Een horeca stage op Curaçao, wat kan ik verwachten?

Een horeca stage is anders dan een stage op kantoor. Je zal niet bang moeten zijn om je handen uit de mouwen te steken, en bereid zijn om dat extra stapje te zetten om ervoor te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Er zijn op Curaçao veel verschillende culturen, het is dus belangrijk dat je hen op de goede manier benaderd.

Hierin ga jij je ontwikkelen, je gaat leren hoe je verschillende gasten benaderd, hoe je zorgt dat ze het naar hun zin hebben zonder dat jouw werktempo daardoor lager wordt. Dit zijn de aspecten die onder andere aan bod komen tijdens jouw horeca stage op Curaçao.

Horeca stage op Curaçao, waar?

Op Curaçao is de horeca sector de grootste sector. Dit komt natuurlijk door de vele toeristen die het eiland aantrekt. Hierdoor zijn er voor een horeca stage op Curaçao veel mogelijkheden. Zo kan het zijn dat jij bij een strandtent terecht komt, maar ook een hotel of restaurant is mogelijk.

Tijdens ons gesprek kan jij aan ons aangeven wat voor bedrijf jouw voorkeur heeft. Dan zullen wij ons best gaan doen om voor jou een leuke stage plek te vinden op het zonnige Curaçao.

Horeca stage, ook in de avonden en weekenden

Hopelijk is dit geen nieuwe informatie voor je, maar tijdens een horeca stage draai je geen 9 tot 5 dagen. Je zal hele variërende dagen hebben. Zo kan het zijn dat je ochtenddiensten krijgt, maar ook avonden en weekenden moet werken.

Uit ervaring is gebleken dat je in overleg met jouw stagebegeleider ook wel eens een weekend of avond vrij kan krijgen. Zo kan jij als stagiaire op het gezellige Curaçao ook een avond uitgaan, of een van de vele Happy Hours mee pakken. 

Wil je meer informatie?

We snappen heel goed dat je op zoek bent naar meer informatie. Op onze site vindt je vijf redenen waarom stage lopen op Curaçao nou zo leuk is, “5 redenen waarom stage lopen op Curaçao”. Mocht je na het lezen denken, ik wil dit ook! Schrijf je dan vrijblijvend in bij CuraStage, dan kunnen wij alle vragen die jij nog hebt beantwoorden.

Newsletter

Stay up to date with all the latest news from Curaçao 

Average rating:
4.7/5
CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Web Hosting Curaçao

Bon Binic

Make your choice and register without obligation!