+5999 5214 216

Appelez ou WhatsApp

Contact

Demander? Contactez-nous

– Enregistrer une offre d'emploi –

Stage enseignant Curaçao

Ben jij op dit moment bezig met een opleiding om leraar te worden, en ben jij toe aan je stage? Lijkt het je leuk om een paar maanden stage te lopen als leraar op dushi Curaçao? Dan ben je hier op de goede plek. CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een leuke stage als leraar au Curacao.

Chez CuraStage, vous pouvez sans obligation aanmelden om meer informatie te krijgen over stage lopen op Curaçao. Door je aan te melden krijgen wij genoeg informatie om voor jou een passende stage als leraar te vinden op Curaçao.

Om alles goed te regelen voor jouw aankomst op Curaçao, bieden wij twee pakketten aan. Het Alles-in-1 pakket, en het Samenstel pakket. Bij het Samenstel pakket heb jij de keuze waar wij jou bij moeten helpen en wat je zelf wil regelen. Bij het Forfait tout-en-un helpen wij van CuraStage jou bij het regelen van alles wat nodig is voor jou stage. Denk dan bijvoorbeeld aan transport, logement et Licence.

Stage als leraar, hoe gaat dat?

Chez CuraStage, vous pouvez sans charge aanmelden. Zodra wij jouw aanmelding binnen hebben, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen om een appel Skype gratuit in te plannen. Het gesprekje zal ongeveer een kwartier duren. We zullen bespreken wat jouw wensen zijn en wat de eisen vanuit jouw opleiding zijn. Als dit allemaal helder is, gaan we het hebben over welke stappen wij hierna gaan zetten om voor jou een leuke stage als leraar te vinden op Curaçao.

Na ons gesprek zullen wij aan de slag gaan om een profielschets van jou te maken. Deze maken wij met de informatie uit ons gesprek, jouw C.V. en de informatie die jij ons hebt gegeven bij jouw inschrijving. Met al deze informatie op zak gaan wij op zoek naar een leuke stage voor jou. Mocht je benieuwd zijn naar hoe wij te werk gaan, kijk dan eens op onze procédure page.

Waarom kiezen voor CuraStage?

Les écoles de Curaçao

De scholen op Curaçao zijn anders dan je in Nederland gewend bent. Dit komt met name doordat de cultuur anders is. Op alle scholen worden er schooluniformen gedragen, omdat er een groot verschil tussen arm en rijk is, door de uniformen is dit niet te zien. Ook de schooltijden op Curaçao zijn anders dan in Nederland. De dagen beginnen vroeg, maar zijn al wel aan het begin van de middag afgelopen. Genoeg tijd voor jou om lekker op het strand te liggen!

Werkzaamheden op een school

Jij zal stage gaan lopen bij een onderwijsinstelling, dit kan verschillen van een middelbare school tot een basisschool. Je zal lessen voorbereiden en deze ook zelf geven. Een stage als leraar op Curaçao is erg uitdagend en leerzaam, je krijgt hier namelijk gelijk al meer verantwoordelijkheid dan in Nederland.

Leraren vacatures

Wij zijn op dit moment op zoek naar leraren stagiaires op Curaçao. Op onze poste vacant pagina kan je dan ook verschillende vacatures vinden voor stages in het onderwijs.

Mocht je nou niks zien wat je leuk lijkt, schrik niet! Dan gaan wij op zoek naar een passende stage speciaal voor jou.

Heb je nog vragen? Schrijf je in!

Het is logisch dat er veel vragen zijn ontstaan bij het zoeken naar een stage op Curaçao. Als je je vrijblijvend aanmeld kunnen wij al jouw vragen beantwoorden tijdens ons Skypegesprek. Mocht je in de tussentijd al antwoorden zoeken op jouw vragen, kijk dan even bij onze Questions fréquentes.

Bulletin

Restez informé de toutes les dernières nouvelles de Curaçao 

Note moyenne:
?????????? 4.7/5
CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with Par Hébergement Web Terdis Curaçao