+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Horeca stage Curaçao

Zit jij op de middelbare of hogere hotelschool en wil jij jouw stage lopen op de mooie stranden van Curaçao? Dit is je kans! CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een leuke horeca stage op Curaçao.

Om jou nog beter te kunnen helpen bij het vinden van een passende horeca stage kan je je geheel vrijblijvend inschrijven bij CuraStage. Je zal dan meer informatie krijgen over stagevacatures voor studenten in de horeca.

Om voor jou alles goed te regelen voor jouw tijd op Curaçao, bieden wij twee pakketten aan. Het Alles-in-1 Stagepakket en het Samenstel Stagepakket. Bij het Alles-in-1 Stagepakket regelt CuraStage alles voor jou. Denk hierbij aan huisvesting, vervoer en de verplichte stagevergunning. Bij het Samenstel Stagepakket bepaal jij zelf bij welke diensten wij jou helpen, de rest regel je zelf.

Meer weten over een horeca stage op Curaçao? Schrijf je in!

Wil jij gaan stage lopen of werken in de horeca en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage en plan direct een kennismakingsgesprek via het inschrijfformulier.

Je kunt zelf een moment kiezen waarop het jouw schikt, wel zo fijn. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw periode op Curaçao

Als alles voor jou duidelijk is zullen wij aan de slag gaan om van jou een profielschets te maken. Dit doen wij met de informatie die we van jou hebben ontvangen met jouw inschrijving, ons kennismakingsgesprek en jouw CV. Met jouw profielschets gaan wij op zoek naar een leuke horecastage voor jou.

Waarom kies je voor CuraStage?

Een horeca stage op Curaçao, wat kan ik verwachten?

Een horeca stage is anders dan een stage op kantoor. Je zal niet bang moeten zijn om je handen uit de mouwen te steken, en bereid zijn om dat extra stapje te zetten om ervoor te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Er zijn op Curaçao veel verschillende culturen, het is dus belangrijk dat je hen op de goede manier benaderd.

Hierin ga jij je ontwikkelen, je gaat leren hoe je verschillende gasten benaderd, hoe je zorgt dat ze het naar hun zin hebben zonder dat jouw werktempo daardoor lager wordt. Dit zijn de aspecten die onder andere aan bod komen tijdens jouw horeca stage op Curaçao.

Horeca stage op Curaçao, waar?

Op Curaçao is de horeca sector de grootste sector. Dit komt natuurlijk door de vele toeristen die het eiland aantrekt. Hierdoor zijn er voor een horeca stage op Curaçao veel mogelijkheden. Zo kan het zijn dat jij bij een strandtent terecht komt, maar ook een hotel of restaurant is mogelijk.

Tijdens ons gesprek kan jij aan ons aangeven wat voor bedrijf jouw voorkeur heeft. Dan zullen wij ons best gaan doen om voor jou een leuke stage plek te vinden op het zonnige Curaçao.

Horeca stage, ook in de avonden en weekenden

Hopelijk is dit geen nieuwe informatie voor je, maar tijdens een horeca stage draai je geen 9 tot 5 dagen. Je zal hele variërende dagen hebben. Zo kan het zijn dat je ochtenddiensten krijgt, maar ook avonden en weekenden moet werken.

Uit ervaring is gebleken dat je in overleg met jouw stagebegeleider ook wel eens een weekend of avond vrij kan krijgen. Zo kan jij als stagiaire op het gezellige Curaçao ook een avond uitgaan, of een van de vele Happy Hours mee pakken. 

Wil je meer informatie?

We snappen heel goed dat je op zoek bent naar meer informatie. Op onze site vindt je vijf redenen waarom stage lopen op Curaçao nou zo leuk is, “5 redenen waarom stage lopen op Curaçao”. Mocht je na het lezen denken, ik wil dit ook! Schrijf je dan vrijblijvend in bij CuraStage, dan kunnen wij alle vragen die jij nog hebt beantwoorden.

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!