Horeca stage op Curaçao

Zit jij op de hotelschool of een andere horeca-opleiding en wil je graag een horeca stage lopen op het mooie Curaçao?

Wij hebben erg veel leuke en verschillende horecagelegenheden met openstaande vacatures beschikbaar voor jou!

Een horeca stage op Curaçao, wat kan je verwachten?

Wat kun je verwachten van je horeca stage op Curaçao? Je gaat hier alle verschillende aspecten van het horecawerk leren en ontwikkelen. Klinkt goed, maar waar ga ik me specifiek mee bezighouden?

In de horeca werken is anders dan werken op kantoor. Je moet niet bang zijn om je handen uit je mouwen te steken en hard door te werken, maar het mooie van werken in de horeca is het persoonlijke contact met je gasten.

In dat aspect ga je je erg ontwikkelen, zoals hoe benader je de gast, hoe spreek je tegen een gast, hoe zorg je ervoor dat hun het naar hun zin hebben en hier tegelijkertijd een vlot werktempo inhouden? Dit zijn allemaal aspecten die voorkomen tijdens jouw stage op Curaçao.

Ben je op zoek naar een marketing stage op Curaçao?

Nu dat je CuraStage hebt gevonden, is de oplossing dichtbij! Deze (landings-) pagina is puur als doel opgezet voor jouw doelgroep; iemand die een marketing stage zoekt op Curaçao

Een zogenoemde “landingspagina” met de juiste keywords, een compleet backlink profiel en de juiste inrichting volgens de richtlijnen van Google zorgen er o.a. voor dat jij nu op deze pagina bent beland. Uiteraard komt er bij marketing veel meer bij kijken dan enkel een landingspagina, maar de basis blijft altijd; wat is je doel, wie is je doelgroep en hoe bereik je deze doelgroep.   

Lijkt het je leuk om dit en veel meer marketing technieken te leren? Meld je dan aan bij CuraStage. Je aanmelding is gehele vrijblijvend, maar geeft ons de informatie die wij nodig hebben om een passende marketing stage voor jou te vinden op Curaçao. 

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage