Horeca stage op Curaçao

Zit jij op de middelbare of hogere hotelschool en zoek jij een horeca stage Curaçao? Dit is je kans! CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een leuke horeca stage op Curaçao.

Om jou te kunnen helpen bij het vinden van een passende horeca stage kan je je aanmelden bij CuraStage. Je zal dan meer informatie krijgen over stagevacatures voor studenten in de horeca.

Meer weten over een horeca stage Curaçao?

Wil jij gaan stage lopen of werken in de horeca en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan bij CuraStage! Tijdens je aanmelding kun je eenvoudig al jouw wensen en eventuele eisen vanuit school aangeven. 

Als alles voor jou duidelijk is zullen wij aan de slag gaan om van jou een profielschets te maken. Dit doen wij met de informatie die we van jou hebben ontvangen bij jouw aanmelding. Met jouw profielschets gaan wij op zoek naar een leuke horecastage voor jou.

Een horeca stage Curaçao, wat kan ik verwachten?

Een stage op Curaçao is anders dan een stage op kantoor. Je zal niet bang moeten zijn om je handen uit de mouwen te steken, en bereid zijn om dat extra stapje te zetten om ervoor te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Er zijn op Curaçao veel verschillende culturen, het is dus belangrijk dat je hen op de goede manier benaderd.

Hierin ga jij je ontwikkelen, je gaat leren hoe je verschillende gasten benaderd, hoe je zorgt dat ze het naar hun zin hebben zonder dat jouw werktempo daardoor lager wordt. Dit zijn de aspecten die onder andere aan bod komen tijdens jouw horeca stage Curaçao.

CuraStage
Horeca stagiair op Curacao

Horeca stage, ook in de avonden en weekenden

Hopelijk is dit geen nieuwe informatie voor je, maar tijdens een horeca stage draai je geen 9 tot 5 dagen. Je zal hele variërende dagen hebben. Zo kan het zijn dat je ochtenddiensten krijgt, maar ook avonden en weekenden moet werken.

Uit ervaring is gebleken dat je in overleg met jouw stagebegeleider ook wel eens een weekend of avond vrij kan krijgen. Zo kan jij als stagiaire op het gezellige Curaçao ook een avond uitgaan, of een van de vele Happy Hours mee pakken. 

Wil je meer informatie?

We snappen heel goed dat je op zoek bent naar meer informatie. Op onze site vindt je vijf redenen waarom stage lopen op Curaçao nou zo leuk is, “5 redenen waarom stage lopen op Curaçao”. Mocht je na het lezen denken, ik wil dit ook! Meld je dan aan bij CuraStage, dan kunnen wij alle vragen die jij nog hebt beantwoorden.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!