+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Werken in de horeca op Curaçao

Ben je op zoek naar werk in de horeca op het zonnige Curaçao? Dan ben je hier op het goede adres! CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een passende werkplek in de horeca op Curaçao.
Voor meer informatie over vacatures in de horeca kan je je vrijblijvend aanmelden bij CuraStage. Met de informatie die wij dan van jou ontvangen kunnen wij op zoek naar een leuke werkplek in de horeca voor jou op Curaçao.

Om jou goed te kunnen helpen, bieden wij twee pakketten aan. Het eerste pakket is het Alles-in-1 Werkpakket, hierbij regelt CuraStage alles voor jou. Denk hierbij aan vervoer, huisvesting en een werkvergunning. Bij het Samenstel Werkpakket bepaal jij zelf bij welke diensten wij jou kunnen helpen.

Geïnteresseerd in werk in de horeca op Curacao? Schrijf je dan in bij CuraStage!

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend inschrijven voor werk in de horeca. Zodra wij jouw inschrijving ontvangen hebben, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen om een gratis online kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprekje zal ongeveer 20 minuten duren. Tijdens ons gesprek zullen wij overleggen wat jouw wensen zijn, en wat de mogelijkheden zijn met huisvesting, vervoer en de werkvergunning.

Als voor jou alles duidelijk is gaan wij aan de slag met alle informatie die wij van jou hebben gekregen om voor jou een leuke werkplek in de horeca te vinden.

Waarom kiezen werkzoekenden voor CuraStage:

Werken in de horeca op Curaçao hoe gaat dat?

Je gaat hier op Curaçao alle verschillende aspecten van het horecawerk leren en ontwikkelen. In de horeca wordt er van jou verwacht dat je van aanpakken weet, hard werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Jouw werktijden zullen namelijk erg variëren, en je zal ook moeten werken op momenten dat anderen aan het feesten zijn. Je hebt veel contact met de gasten, dit is het mooie aan het werken in de horeca. Je gaat leren om te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben, terwijl je het werktempo hoog houdt.

Horeca ervaring opdoen op Curaçao

Ervaring in de horeca is heel goed voor jouw ontwikkeling, en al helemaal als deze ervaring is opgedaan in het buitenland. Werk in de horeca is heel divers, de werkzaamheden zijn verschillend en ook krijg je te maken met veel verschillende culturen. De verschillende culturen moet je op een andere manier benaderen en helpen, zodat de gasten zich op hun gemak voelen. Dit maakt werken in de horeca uitdagend en leerzaam.

CuraStage
Werken in horeca op Curacao

Werken, ook in het weekend en avonden

Zoals je waarschijnlijk al wel weet variëren de werktijden in de horeca heel erg. Je zal in de horeca vooral in de avonden en in het weekend werken, maar misschien ook wel een aantal ochtenddiensten. Als werkende op Curaçao wil jij natuurlijk ook wel eens een keer vrij zijn om naar een leuk feestje of een van de vele Happy Hours te gaan. In overleg met jouw werkgever kan ook jij heus wel eens een keer een weekend of avond vrij krijgen.

Op onze website kan je op de vacaturepagina verschillende vacatures in de horeca vinden. Maar mocht je er niks tussen zien zitten, wees niet bang! Dan zullen wij op zoek gaan naar een leuke werkplek in de horeca speciaal voor jou.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken in de horeca op Curaçao, schrijf je dan in! Tijdens ons online gesprek zullen wij al jouw vragen proberen te beantwoorden. In de tussentijd kan je alvast kijken bij onze veelgestelde vragen, misschien worden jouw vragen dan ook al wel deels beantwoord.

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!