Werken in de horeca op Curaçao

Ben je op zoek naar werk in de horeca op het zonnige Curaçao? Dan ben je hier op het goede adres! CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een passende werkplek in de horeca op Curaçao.
Voor meer informatie over vacatures in de horeca kan je je vrijblijvend aanmelden bij CuraStage. Met de informatie die wij dan van jou ontvangen kunnen wij op zoek naar een leuke werkplek in de horeca voor jou op Curaçao.

Om jou goed te kunnen helpen, bieden wij twee pakketten aan. Het eerste pakket is het Alles-in-1 Werkpakket, hierbij regelt CuraStage alles voor jou. Denk hierbij aan vervoer, huisvesting en een werkvergunning. Bij het Samenstel Werkpakket bepaal jij zelf bij welke diensten wij jou kunnen helpen.

Geïnteresseerd in werk in de horeca op Curacao? Schrijf je dan in bij CuraStage!

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend inschrijven voor werk in de horeca. Zodra wij jouw inschrijving ontvangen hebben, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen om een gratis Skypegesprek in te plannen. Dit gesprekje zal ongeveer 15 minuten duren. Tijdens ons gesprek zullen wij overleggen wat jouw wensen zijn, en wat de mogelijkheden zijn met huisvesting, vervoer en de werkvergunning.

Als voor jou alles duidelijk is gaan wij aan de slag met alle informatie die wij van jou hebben gekregen om voor jou een leuke werkplek in de horeca te vinden.

Waarom kiezen werkzoekenden voor CuraStage:

Werken in de horeca op Curaçao hoe gaat dat?

Je gaat hier op Curaçao alle verschillende aspecten van het horecawerk leren en ontwikkelen. In de horeca wordt er van jou verwacht dat je van aanpakken weet, hard werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Jouw werktijden zullen namelijk erg variëren, en je zal ook moeten werken op momenten dat anderen aan het feesten zijn. Je hebt veel contact met de gasten, dit is het mooie aan het werken in de horeca. Je gaat leren om te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben, terwijl je het werktempo hoog houdt.

Horeca ervaring opdoen op Curaçao

Ervaring in de horeca is heel goed voor jouw ontwikkeling, en al helemaal als deze ervaring is opgedaan in het buitenland. Werk in de horeca is heel divers, de werkzaamheden zijn verschillend en ook krijg je te maken met veel verschillende culturen. De verschillende culturen moet je op een andere manier benaderen en helpen, zodat de gasten zich op hun gemak voelen. Dit maakt werken in de horeca uitdagend en leerzaam.

Werken, ook in het weekend en avonden

Zoals je waarschijnlijk al wel weet variëren de werktijden in de horeca heel erg. Je zal in de horeca vooral in de avonden en in het weekend werken, maar misschien ook wel een aantal ochtenddiensten. Als werkende op Curaçao wil jij natuurlijk ook wel eens een keer vrij zijn om naar een leuk feestje of een van de vele Happy Hours te gaan. In overleg met jouw werkgever kan ook jij heus wel eens een keer een weekend of avond vrij krijgen.

Op onze website kan je op de vacaturepagina verschillende vacatures in de horeca vinden. Maar mocht je er niks tussen zien zitten, wees niet bang! Dan zullen wij op zoek gaan naar een leuke werkplek in de horeca speciaal voor jou.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken in de horeca op Curaçao, schrijf je dan in! Tijdens ons Skypegesprek zullen wij al jouw vragen proberen te beantwoorden. In de tussentijd kan je alvast kijken bij onze veelgestelde vragen, misschien worden jouw vragen dan ook al wel deels beantwoord.

Wist je dat je leuke kortingen krijgt als je via CuraStage gaat werken op Curaçao?

CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao