Horecawerk op Curaçao

Ben je op zoek naar horecawerk op het zonnige Curaçao? Dan ben je hier op het goede adres! CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een passende werkplek in de horeca op Curaçao.

Voor meer informatie over vacatures in de horeca kan je aanmelden bij CuraStage. Met de informatie die wij dan van jou ontvangen kunnen wij op zoek naar een leuke werkplek in de horeca voor jou op Curaçao.

Geïnteresseerd in werken in de horeca op Curacao? Meld je dan aan bij CuraStage!

Bij CuraStage kan je je aanmelden voor horecawerk op Curaçao. Zodra wij jouw aanmelding ontvangen hebben en als alles duidelijk is gaan wij aan de slag met de informatie die wij van jou hebben gekregen om voor jou een leuke werkplek in de horeca te vinden op Curaçao.

Werken in de horeca op Curaçao hoe gaat dat?

Je gaat hier op Curaçao alle verschillende aspecten van het horecawerk leren en ontwikkelen. Met horecawerk op Curaçao wordt er van jou verwacht dat je van aanpakken weet, hard werkt en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Jouw werktijden zullen namelijk erg variëren, en je zal ook moeten werken op momenten dat anderen aan het feesten zijn. Je hebt veel contact met de gasten, dit is het mooie aan het werken in de horeca. Je gaat leren om te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben, terwijl je het werktempo hoog houdt.

Horeca ervaring opdoen op Curaçao

Ervaring met horecawerk op Curaçao is heel goed voor jouw ontwikkeling, en al helemaal als deze ervaring is opgedaan in het buitenland. Werk in de horeca is heel divers, de werkzaamheden zijn verschillend en ook krijg je te maken met veel verschillende culturen. De verschillende culturen moet je op een andere manier benaderen en helpen, zodat de gasten zich op hun gemak voelen. Dit maakt werken in de horeca uitdagend en leerzaam.

CuraStage
Werken in horeca op Curacao

Horeca stage, ook in de avonden en weekenden

Zoals je waarschijnlijk al wel weet variëren de werktijden in de horeca heel erg. Je zal in de horeca vooral in de avonden en in het weekend werken, maar misschien ook wel een aantal ochtenddiensten. Als werkende op Curaçao wil jij natuurlijk ook wel eens een keer vrij zijn om naar een leuk feestje of een van de vele Happy Hours te gaan. In overleg met jouw werkgever kan ook jij heus wel eens een keer een weekend of avond vrij krijgen.

Op onze website kan je op de vacaturepagina verschillende vacatures in de horeca vinden. Maar mocht je er niks tussen zien zitten, wees niet bang! Dan zullen wij op zoek gaan naar een leuke werkplek in de horeca speciaal voor jou.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!