Gezellig, huiselijk studentenhuis

Aantal kamers: 14

Geen studio's

Geen appartementen

Prijs vanaf: 800 ANG p/m

NR: 10

Omschrijving

Deze studentenvilla ligt centraal op het eiland, namelijk in het prachtige Willemstad. Met een supermarkt in de straat en met Punda op 2 minuten afstand van het centrum en de populaire Mambo Beach op slechts 5 minuten rijden afstand zit dit studentenhuis overal lekker dichtbij. Deze villa heeft een gemeenschappelijke woonkamer met TV en Apple TV.
De keuken is voorzien van alle gemakken zodat je lekker met elkaar (of alleen) kan koken. In totaal zijn er drie gedeelde badkamers en 4 wc’s beschikbaar.

Iedere kamer beschikt over een eenpersoonsbed waarbij je bij aankomt schoon beddengoed en een hoofdkussen krijgt. Ook staat er in de kamer een bureau met stoel, een kledingkast/rek en een ventilator als verkoeling.

De woning is volledig omheind met buitenverlichting en alles is beveiligd met camerabewaking en een elektrische poort.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Gezellig, huiselijk studentenhuis

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!