Studentencomplex curacao

Groot beveiligd studentencomplex

Aantal kamers: 36

Geen studio's

Geen appartementen

Prijs vanaf: 800 ANG p/m

NR: 4

Omschrijving

Dit studentencomplex ligt in de mooie wijk Mahaai. Je vindt hier een shopping mall en de supermarkt is lekker dichtbij. Met een kwartier rijden bereik je Willemstad en met 10 minuten rijden het populaire Mambo Beach Boulevard.

Het complex heeft 36 kamers waarvan 18 kamers 20 m2 en 18 kamers 14 m2. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douch en toilet en een tweepersoonsbed, nachtkastje, kledingkast, tafel met stoel, spiegel en ventilator. Ook beschikken alle kamers van 20 m2 over een eigen balkon.

Het huis beschikt over gezamenlijke keukens met voldoende koelkasten en worden 5 keer per week schoongemaakt. Buiten kan je genieten van een heerlijk gezamenlijk zwembad en verschillende chill spots, zoals het grote zonneterras met BBQ.

Het terrein wordt 24 uur per dag beveiligd en er is een receptie aanwezig. Ook kan je de auto’s en scooters binnen op het terrein veilig parkeren.

Benieuwd hoe een kamer eruitziet? Bekijk dit Youtube filmpje vanaf 1:42 minuut!

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Groot beveiligd studentencomplex

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage