Kleurrijke studio’s

Geen kamers

Aantal studio's: 9

Geen appartementen

Prijs vanaf: 1095 ANG p/m

NR: 9

Omschrijving

De in totaal 9 prachtige studio’s zijn gelegen in de populaire en levendige wijk Saliña. Deze studio’s zijn allemaal 1 of 2-persoons studio’s die elk beschikken over een eigen badkamer, airco, inlegkast, eigen keuken, 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden en 2 stoelen met een tafel.

De studio’s zijn gelegen in Saliña. Met ongeveer 5 minuten rijden ben je in Willemstad waar je allerlei leuke winkeltjes kan vinden. Op 2 minuten afstand van de studio’s vind je verschillende supermarkten, restaurants en winkelcentra en niet veel verder zitten de prachtige stranden van Mambo Beach, Jan Thiel Beach en Kokomo Beach.

Heb je zin om een dagje thuis te blijven? Geen probleem! In de tropische tuin vind je zowel schaduwplekken als heerlijke plekken in de zon en kan je ‘s avonds genieten van een heerlijke BBQ aan de picknicktafels.

Deze studio’s hebben een veilig ommuurd privéparkeerterrein waar je je auto of scooter met een gerust gevoel kan parkeren.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Kleurrijke studio’s

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!