Moderne en gezellige huisvesting

Aantal kamers: 4

Aantal studio's: 5

Geen appartementen

Prijs vanaf: 870 ANG p/m

NR: 2

Omschrijving

Dit onlangs compleet gerenoveerde complex bestaat uit 4 kamers en 5 studio’s en is echt van alle gemakken voorzien.
Lekker ‘s ochtends een kopje koffie drinken zonder gelijk van je kamer te hoeven. Je laptop opladen in een Europees stopcontact. Of ‘s avonds een koud biertje of frisje uit je eigen koelkast. Bij deze huisvesting krijg je veel gemakken op je kamer en studio waardoor het aangenaam vertoeven is!

Iedere kamer is voorzien van keuken benodigdheden zoals pannen, borden bestek en vergeet niet het senseoapparaat en waterkoker. Uiteraard heb je ook een kledingkast, tafeltje met stoelen en een airco die je tegen betaling kunt gebruiken. Je deelt de keuken en badkamer dus met maximaal drie anderen.

De studio’s zijn ook van al deze luxe voorzien maar zijn groter en hebben een eigen keukentje en buitenzitje! De studio’s kun je ook samen met iemand huren.

De locatie van deze huisvesting is centraal en dicht bij lekkere eettentjes en supermarkten. Ook Mambo en Jan Thiel zijn om de hoek te vinden. Je auto kun je zowel in de straat als op het terrein parkeren.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Moderne en gezellige huisvesting

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage