Nette huisvesting voor de rustigeren onder ons

Aantal kamers: 6

Aantal studio's: 4

Aantal appartementen: 2

Prijs vanaf: 895 ANG p/m

NR: 13

Omschrijving

Dit is een grotere huisvesting voor jongeren die komen werken op het eiland of voor studenten die een rustiger uitgaansleven leiden. Deze huisvesting is geopend begin 2023 waardoor het van alle gemakken voorzien is. Hier is vooral een gemoedelijke sfeer aanwezig en kun je gezellig met elkaar in de tuin van een BBQ genieten in de tropen.

Er staan drie gebouwen waarbij je keuze hebt uit 2 kamersmet eigen badkamers 2 studiokamers met eigen badkamer en woongedeelte, 4 studio’s met eigen badkamer en keuken en 2 een-slaapkamer appartementen.

De studio’s zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, een goed uitgeruste kitchenette en een eigen badkamer.

Alle verblijven hebben een airco waar je gebruik van kunt maken voor 40 ANG per maand. Hiernaast moet je nog wel het verbruik van elektra en dus de airco betalen via een opwaardeersysteem. Er is een gezamenlijke keuken in het woonhuis waar je allemaal gebruik van kunt maken.

Qua beveiliging zit er goed hang en sluitwerk op de gebouwen waardoor je veilig hier kunt verblijven. De locatie is centraal waardoor je nooit ver hoeft te reizen naar een supermarkt of een eet- en drinkgelegenheid. Ook is de kans groot dat je dichtbij je werk of stage woont.

Het minimum verblijf voor deze huisvesting is 3 maanden.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Nette huisvesting voor de rustigeren onder ons

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!