Ruim, stijlvol en gezellig studentenhuis

Aantal kamers: 16

Aantal studio's: 7

Geen appartementen

Prijs vanaf: 790 ANG p/m

NR: 16

Omschrijving

Dit centraal gelegen studentenhuis heeft zowel kamers als studio’s.

De huisvesting heeft een super chill zwembad en dakterras met zeezicht. Er zijn vier gemeenschappelijke relax plekken en met 3 keukens kun je altijd wel ergens een eitje bakken. Ondertussen je kleren wassen? No probleem, want tegen betaling mag je gebruik maken van de wasmachines die er aanwezig zijn.

Je auto of scooter kun je veilig parkeren naast de huisvesting en wordt omringt met een afgesloten hek.

Als je een kamer huurt krijg je een 1 of 2 persoons bed met een kledingkast, ventilator, spiegel en nachtkastje of stoel. Kortom alle basis voorzieningen die je nodig hebt. Bij het huren van een studio heb je een eigen badkamer met WC en een salontafel extra.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Ruim, stijlvol en gezellig studentenhuis

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage