Ruime huisvesting met zwembad 

Aantal kamers: 20

Aantal studio's: 1

Geen appartementen

Prijs vanaf: 800 ANG p/m

NR: 8

Omschrijving

Dit centraal geleden studenten huis is een erg gezellig en centraal gelegen huis. Met een supermarkt aan de overkant van de straat, een servicestation vier panden verder, sportschool en een Medical center heb je bijna alles wat je nodig hebt op loopafstand. In 10-15 minuten rijden bereik je het strand van Mambo Beach en de leukste uitgaansgelegenheden zoals Madero, Bonita, Chill, Cabana en nog veel meer en in 15-20 minuten rijden het strand van Jan Thiel met de leukste feestjes bij Zanzibar.

In dit huis kan je kiezen tussen verschillende kamers met verschillende groottes. Een kamer is beschikbaar van 10 m2 tot 20 m2. Ook is er in dit huis een wasmachine aanwezig waar je gratis gebruik van kan maken, super chill.

Daarnaast heeft deze huisvesting een studio voor twee personen waarbij je zowel een eigen badkamer als keuken hebt!

Het huis is omheind met een groot hek en een elektrische poort, beveiliging camera’s, automatische verlichting en parkeerplaatsen binnen de poort.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Ruime huisvesting met zwembad 

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage