Huisvesting op Curacao, de binnentuin van een studentenhuis

Sfeervol studentenresort

Aantal kamers: 13

Geen studio's

Geen appartementen

Prijs vanaf: 750 ANG p/m

NR: 17

Omschrijving

Dit studentenresort is gelegen aan de Riouwstraat in Willemstad. Een fijne en centraal gelegen plek met alles dichtbij. Mambo beach bereik je binnen 5 minuten rijden en het uitgaansgebied van Pietermaai en het centrum liggen op slechts 10 minuten lopen. Ook zijn er dichtbij diverse leuke restaurantjes te vinden en zitten er om de hoek 2 supermarkten.

Dit resort heeft totaal 9 kamers, waarvan 7×1-persoonskamers en 2×2-persoonskamers. Daarnaast heeft het resort 4 nieuwe kamers aan het zwembad die per 2 beschikken over een eigen badkamer.
Alle kamers beschikken over een 1-persoonsboxspring bed, nachtkastje, bureau met stoel, kast en een fan voor lekkere verkoeling.

De woning beschikt over een zwembad met ligbedjes en diverse hangmatten waar je heerlijk tot rust kan komen.

Het resort heeft een groot hekwerk om het huis heen, waarin een grote parkeerplaats aanwezig is om je auto veilig te parkeren.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Sfeervol studentenresort

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!