Uniek verblijf in het centrum van gezelligheid op Curaçao

Aantal kamers: 20

Aantal studio's: 0

Geen appartementen

Prijs vanaf: 795 ANG p/m

NR: 8

Omschrijving

Wil je in hartje Punda verblijven? Dan moet je hier heen!

Dit studentenhuis heeft 22 kamers in een huis van twee verdiepingen en elke verdieping heeft eigen algemene faciliteiten! Het bestaat uit een algemene ruimte/keuken / 2 badkamers/douches / 2 wc’s (man/vrouw). De woning is ook beveiligd met stalen hekken en camera’s.

De standaard kamers beschikken over een groot persoonsbed, plafondventilator, een tafel met stoel, een kledingkast en sommige hebben ook een wasbak. Daarnaast kun je optioneel een airco erbij huren. Bij deze kamers maak je per etage gebruik van de centrale keuken, douches en toiletten.

Daarnaast zijn enkele kamers omgebouwd tot lofts, wat meer luxe en een eigen kitchenette biedt. De lofts hebben het slaapgedeelte op een bovenverdieping, waardoor er aanzienlijk meer leefruimte is.

Het minimum verblijf bij deze huisvesting is 3 maanden.

 

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Uniek verblijf in het centrum van gezelligheid op Curaçao

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage