Veilig en vrolijk studentenhuis 

Aantal kamers: 7

Aantal studio's: 3

Geen appartementen

Prijs vanaf: 800 ANG p/m

NR: 11

Omschrijving

Het wooncomplex van deze kamers en studio’s is zeer centraal gelegen aan de Elmesstraat in de wijk Marie Pompoen. Deze wijk ligt tussen het Seaquarium strand, mat haar bekende uitgaansgelegenheden op Mambo Beach en het hart van Willemstad, Punda waar je allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes kan vinden. Aan de andere kant van het complex grenst de wijk Saliña waar je verschillende praktische winkels vindt zoals de Albert Heijn en een DA-drogist.

Dit complex beschikt over 7 kamers en 3 studio’s. De kamers beschikken over een 2-persoonsbed, hang-legkast, eigen kluisje en tegen betaling een airco en ventilator.

De studio’s beschikken over een badkamer met warme douche, toilet en wastafel en de keuken is volledig ingericht met alles wat je nodig hebt. Verder staat er een 2-persoonsbed, kast, tafel moet stoelen, kluisje en een airco.

In de woning vind je verschillende algemene ruimtes waar gegeten, gezeten en gestudeerd kan worden en waar je lekker tot rust kan komen. De gezamenlijk keuken wordt wekelijks schoongemaakt net zoals de 2 moderne badkamers met regendouche, wastafel en toilet.

In dit huis mag je gratis gebruikmaken van de wasmachine.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Veilig en vrolijk studentenhuis 

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage