Volledig ingerichte appartementen 

Geen kamers

Geen studio's

Aantal appartementen: 10

Prijs vanaf: 875 ANG p/m

NR: 5

Omschrijving

Het appartementencomplex ligt ongeveer 5 minuten van het beroemde Sea aquarium-strand en het National Underwater park waar zwemmen met dolfijnen een echte aanrader is. Veder bereik je met ongeveer 5 minuten rijden het winkelgebied van Willemstad waar je verschillende leuke winkels en restaurantjes kan vinden.
Het appartementencomplex bestaat uit 11 appartementen van ongeveer 50 m2. Er zijn een- en twee- en driekamerappartementen beschikbaar in het huis.

De appartementen bestaan uit een split woon/eetkamer met keuken. De slaapkamers zijn voorzien van een airco en ventilator en een tv. De keuken is volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te koken.
Ook beschikt elk appartement over een eigen terras met een tafel en stoelen waar je ‘s avonds lekker kan bijkomen van een lange dag.

Het complex is ruim afgesloten met camera beveiliging en is in de nacht goed verlicht en beveiligd.

Tarieven

Inclusief

Exclusief

Locatie

Volledig ingerichte appartementen 

Fotogalerij

Huisvesting:

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!