5 redenen waarom stage lopen op Curaçao

Waarom stage lopen op Curacao
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op whatsapp
Delen op email
5
(7)

Stage lopen in Nederland of op Curaçao? Dat kan natuurlijk een lastige keuze zijn, maar wij weten wel het juiste antwoord namelijk op Curaçao stage lopen! Niets is leuker dan een paar maanden weg uit het koude kikkerlandje en genieten van iedere dag een warme temperatuur. Mocht dit je nog niet over de streep hebben gehaald, dan hebben wij nog vijf redenen waarom je zou moeten stage lopen op Curaçao.

Het is super goed voor je CV

Wanneer je op je CV kunt zetten dat je hebt stage gelopen op Curaçao, heb je al een streepje voor op je eventuele concurrenten. Je blijkt dan namelijk een avonturier te zijn die geen uitdaging uit de weg gaat. Je wilt leren en wilt ontdekken en dat zijn positieve eigenschappen die een werkgever graag op zijn werkvloer wil hebben. 

Het is goed voor je eigen ontwikkeling

Een tijdje weg zijn uit je eigen vertrouwde omgeving kan goed zijn voor je eigen ontwikkeling. Je leert op eigen benen te staan maar ook om eigen keuzes te maken. Je kunt namelijk niet direct terugvallen op je thuisfront maar je zult zelf beslissingen moeten maken. De ene keer pakt dit beter uit dan de andere keer maar hier leer je juist van. Je wordt zelfverzekerder en zelfstandiger.

Dit is een ervaring die je nooit meer vergeet

Later als je ouder bent en mensen vragen over de leuke dingen die je hebt gedaan in je studietijd, dan is dit er zeker een van! Stage lopen op Curaçao is echt een ervaring die je nooit meer vergeet. Je ontmoet nieuwe mensen en maakt met hen de meest bijzondere en grappige momenten mee tijdens je studententijd, hoe leuk is dat! Naast het feit dat je naar Curaçao komt om stage te lopen, heb je ook genoeg tijd om te feesten en te relaxen op het strand. Jouw studiegenootjes in Nederland doen dit zeker niet. 

Ontdek Nederland in een ander klimaat

Curaçao behoort nog tot het Koninkrijk der Nederlanden en je ziet overal op het eiland nog invloeden van Nederland. Ook het Curaçao een rijke geschiedenis waarin Nederlanders een grote rol hebben gespeeld. Je loopt dus eigenlijk stage in een tropisch Nederland, niets mis mee vinden wij!

Je hebt hopi veel medestudenten

Curaçao is een populair land om stage te lopen en dit zul je ook ervaren op het moment dat je hier bent. Dit maakt het ook extra leuk omdat je altijd wel leeftijdsgenootjes treft waarmee je leuke dingen kunt doen. Wij adviseren dan ook altijd om tijdens jouw stage op Curaçao te verblijven in een studentenvilla waar je meerdere huisgenoten hebt, zodat je direct nieuwe mensen leert kennen! Wij hebben een aantal huisvestingen in onze portfolio waarbij je verzekerd bent van leuke huisgenoten om je heen.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op whatsapp
Delen op email

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

Schrijf je vrijblijvend in!

Ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage. Na ontvangst van je inschrijving nemen wij contact met je op om een Skype gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw verblijf op Curaçao. 

CuraStage © 2017 - 2021 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen