Goedkope stage auto huren op Curaçao

Stage auto huren op Curacao
5
(2)

Ga je binnenkort eindelijk de warmte opzoeken en het avontuur van je leven meemaken? Een stage op Curaçao is een belevenis die je absoluut nooit zal vergeten. Dit zonovergoten eiland is voor elke student een droom, want hier kun je vrienden voor het leven maken en een berg ervaringen meenemen die in Nederland direct van pas zullen komen.

CuraStage is er vanaf begin tot eind voor jou. Wij hebben al vele studenten geholpen met het vinden van woonruimte, het bieden van superhandige informatie en natuurlijk ook allerhande zaken die je op het eiland zult moeten regelen. En een stage auto hoort daar zeker bij, want zonder een auto kom je helaas niet zo ver op het eiland. Lees gauw verder voor handige tips en informatie over het huren van een goedkope stage auto op Curaçao.

Curaçao per auto verkennen

Wanneer je eenmaal bent aangekomen, dan is de kans groot dat je meteen alles wilt zien dat er te zien is. Als je op zo’n moment geen auto tot je beschikking hebt, dan kan dit allemaal nog knap lastig blijken! Gelukkig zijn er meerdere organisaties op het eiland gespecialiseerd in autoverhuur speciaal voor stagair(e)s, zodat je als student geen zorgen hoeft te hebben dat je niet op tijd op je stage aankomt. 

Het kan alleen ingewikkeld zijn om precies de juiste verhuurder te kiezen en dit is nou waar wij je mee kunnen helpen. Met onze ervaring en contacten op het eiland weten wij welke precies verhuurders eerlijk zijn en een goede naam hebben opgebouwd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over malafide praktijken of extra kosten achteraf. Wij kunnen voor jou onderhandelen en je op weg helpen, zodat je een leuk en goedkope autootje tot je beschikking hebt gedurende je verblijf hier.

CuraStage maakt jouw stage leuk en gemakkelijk

Je volgt natuurlijk een stage omdat je wilt leren, maar een stage op Curaçao betekent dat je er ook nog eens een lange vakantie bij krijgt. Wil je vooral zoveel mogelijk mooie momenten beleven en je niet druk maken om allerlei bijzaken? Schrijf je dan vrijblijvend in bij CuraStage. Naast een goedkope stage auto kunnen wij je ook bijstaan met alle andere zaken die bij je stage komen kijken, denk hierbij o.a. aan stage vacatures en huisvesting op Curaçao. Wij zijn er voor jou en helpen je graag op weg. Wil je direct meer info? Neem dan contact met ons op.

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage