+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Huisvesting Curaçao

Studentenhuis Curacao
4.7
(3)

Als je gaat stage lopen of werken op Curaçao moet je natuurlijk ook ergens verblijven! Een voordeel van Curaçao is dat je genoeg keuze hebt voor een huisvesting die jij leuk vindt. 

Studentenhuis als huisvesting?

Veel jongeren die komen werken of stage lopen op Curaçao kiezen voor een studentenhuis/villa. Deze vorm van huisvesting is natuurlijk perfect als je snel vrienden of vriendinnen wilt leren kennen. Iedereen is jong en is aan het werk of aan het stage lopen, wat al een band schept. 

Het voordeel van een studentenhuis als huisvesting op Curaçao is ook dat je niet alleen naar de Happy Hours hoeft maar je altijd gezellig met je huisgenoten kan! Er zijn natuurijk wel verschillende groottes studentenhuizen. Zo kun je bij CuraStage kiezen uit een kleiner studentenhuis maar ook een groter studentenhuis. 

Benieuwd naar onze huisvestingen op Curaçao? Bekijk ze allemaal hier

Appartement als huisvesting?

Op het moment dat je naar Curaçao komt om voor bijvoorbeeld zes maanden of langer stage te lopen of te werken, kan het zo zijn dat je liever een eigen appartement huurt. Je hebt dan alles voor jezelf en geen aanwezigheid van andere leeftijdsgenoten. 

Je hebt alles onder eigen beheer en hoeft dus geen rekening met een ander te houden en dat kan voor sommigen echt een must zijn. Wij hebben op onze huisvesting pagina dan ook de optie om een appartement te huren! 

Een goede huisvesting op Curaçao is van groot belang omdat dit mede het succes van jouw verblijf op Curaçao gaat bepalen! Voordeel van onze huisvestingen zijn dat we ze goed hebben geselecteerd en dat de beheerders goed bereikbaar zijn!

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!