+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Leuke activiteiten op Curaçao

Activiteiten op Curacao
5
(4)

Een paar maanden wonen en stage lopen of werken op Curaçao, wie wil dit nou niet! Precies, bijna iedereen. Alleen je moet natuurlijk wel wat te doen hebben deze maanden. Voordeel is wel dat wanneer je in een studentenhuis verblijft, je gelijk wat leuks kunt plannen met je huisgenoten. Heb je inspiratie nodig van leuke activiteiten op Curaçao? Wij hebben een paar leuke activiteiten voor je verzameld! 

Struisvogel boerderij

De eerste leuke activiteit op Curaçao is ets wat misschien niet direct bij je opkomt, maar dit is echt super leuk om een keer gedaan te hebben. Je kunt hier een tour boeken waarbij je door het park heen wordt begeleid in een soort jeep (hoef je dus niet te lopen). De tour duurt ongeveer 45 minuten en je komt veel te weten over deze bijzondere struisvogels. Daarnaast mag je ook nog eens op de foto met de struisvogels terwijl je ze aan het voeren bent! Je kunt ook online de tickets boeken voor een safari tour. 

Klein Curaçao

Nog een leuke activiteit op Curaçao is met de boot naar Klein Curaçao. Misschien wist je het nog niet, maar er bestaat ook nog een eiland naast Curaçao dat Klein Curaçao wordt genoemd! Dit is de miniversie van Curaçao maar dan onbewoond. Het hele eiland heeft een wit strand en je vindt er een oude vuurtoren op. Verder is het vrij leeg maar het water om het eiland is echt heel erg blauw en je hebt hopi veel schildpadden! Je kunt er met diverse bootmaatschappijen naar toe, maar wij hebben de beste ervaring met All Boat Charters Curaçao! Hier krijg je gewoon je privé boot met kapitein en je mag gewoon zelf bepalen wanneer je weggaat. Zo kun je met al je vrienden en huisgenoten deze boot huren en ben je goedkoper uit dan wanneer je met een grote catamaran naar Klein Curaçao gaat!

Party bus

Houd je van een feestje? Dan moet je zeker deze activiteit op Curaçao hebben gedaan. Een keer een ritje maken met de party bus. Je kunt in deze bus lekker dansen en gek doen. Je hoeft alleen je eigen drinken mee te nemen en je geeft aan welke muziek je wilt. De buschauffeur zorgt ervoor dat de muziek lekker hard staat en tijdens het dansen kun je gewoon nog genieten van het uitzicht! De party bus rijdt overigens ook ’s avonds. 

Christoffelberg beklimmen

Voor de actievelingen onder ons is deze activiteit op Curaçao echt een aanrader. We hebben op Curaçao namelijk de Christoffel berg en deze kun je beklimmen. Je bent er ongeveer 1,5 uur mee bezig maar je hebt wel fenomenaal uitzicht over heel Curaçao en je ziet ook andere eilanden liggen. Deze activiteit kan alleen in de ochtenden dus je hebt de rest van de dag de tijd om weer bij te komen. Wij hebben ook alle informatie voor je verzameld over het beklimmen van de Christoffelberg!

Tour met Fun Curaçao!

Wil je echt een leuke activiteit doen op het eiland? Boek dan een leuke tour bij Fun Curaçao. Je kunt hier kiezen uit verschillende tours waarbij je altijd verborgen plekjes ziet die je met een normale auto niet kunt bekijken. Je gaat dus echt off-road en je dag wordt helemaal leuk met de tourguides. Benieuwd naar welke tours je kunt boeken? Fun Curaçao heeft een uitgebreid aanbod aan tours! 

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!