+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Ook op zoek naar huisvesting op Curaçao?

Huisvesting Curacao
5
(24)

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien zetten wij van CuraStage ons iedere dag weer in om mensen die een stage volgen op Curaçao te helpen bij deze periode.

Een van de zaken waar wij jou als student zijnde mee kunnen helpen is bij het vinden van de juiste huisvesting op Curaçao. De kans is groot dat je hier graag wat meer over wilt weten, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen?! In dit artikel laten wij je precies zien waarom je voor huisvesting op Curaçao bij CuraStage aan het juiste adres bent!

Leer de cultuur kennen via een studentenhuis op Curaçao

Voordat we ingaan op wat we voor jou kunnen betekenen is het tijd om eerst even stil te staan bij de redenen waarom een studentenhuis op Curaçao zoeken zo’n goed idee is.

Op de eerste plaats zal je door te kiezen voor deze speciale huisvesting op Curaçao in staat zijn om met allerlei leuke mensen in contact te komen. Zo weet je bijvoorbeeld bij een studentenhuis op Curaçao zeker dat je omringd zult zijn met medestudenten.

Dit is niet alleen erg gezellig, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je de leukste plekken van het land leert kennen. Bezoek samen een aantal gezellige barren of ga eens een keer iets drinken op het strand. Het is altijd een groot feest in een studentenhuis op Curaçao.

Studenten appartement op Curaçao

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat meer op jezelf bent of dat je niet zit te wachten op een studentenhuis op Curaçao. In deze gevallen is het ook mogelijk om via CuraStage aan een mooie appartement te komen.

Deze vorm van huisvesting op Curaçao is natuurlijk wel wat duurder, maar voor sommige mensen is het deze meerprijs meer dan waard. Hier op de site kan je meer ontdekken over de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van huisvesting op Curaçao.

Talloze mogelijkheden bij CuraStage – laat ons je helpen

Door te kiezen voor CuraStage weet je zeker dat je op de meest toegankelijke manier geholpen zult worden bij het organiseren van jouw stage op Curaçao. Wij zijn al voor een lange tijd actief als bemiddelaar voor studenten die de tijd van hun leven willen hebben op Curaçao. Dit zorgt ervoor dat wij beschikken over de juiste mate van ervaring die nodig is om jou op weg te helpen met de huisvesting op Curaçao.

Laat ons je helpen om de geschikte plek te vinden voor jouw verblijf, je wilt immers wel een plek vinden waar je je thuis kunt voelen.

Overigens ben je voor alle andere zaken rondom een stage op Curaçao bij CuraStage aan het juiste adres. Blijf zeker hangen op de site als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden die wij aanbieden, zoals vacatures op Curaçao en/of vervoer. Of neem vandaag nog contact op als je ons wilt inschakelen voor het regelen van een studentenhuis op Curaçao!

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!