Restaurants op Curaçao

Uiteten op Curacao
3.5
(2)

Een van onze favoriete blogs is natuurlijk een blog over eten! Wie wordt daar nu niet vrolijk van, wij in ieder geval wel. In deze blog nemen we mee naar een paar super leuke plekjes om te eten. Uiteraard houden we bij de selectie wel rekening met een lager budget. 

Plein Café Wilhelmina

Als je een avondje gezellig met je huisgenoten wil gaan eten, ga dan naar Plein Café Wilhelmina. Dit restaurant zit in Punda op het Wilhelmina plein. Je kunt hier iedere dag een daghap scoren voor slechts 14,50 ANG, hopi goedkoop. Je krijgt hiervoor een prima maaltijd en de drankjes zijn goed te betalen. Wil je echt profiteren van goedkoop eten, ga dan tijdens een Happy Hour van het restaurant! 

Iedere week kun je via hun Facebook pagina of Website het nieuwe weekmenu bekijken. Staat er niets lekkers tussen? Niet getreurd want ze hebben ook een gewone menukaart met betaalbare gerechten. 

Brisa do Mar – Pop’s Place

Wil je eens lokaal eten proeven en je laten verwennen door goed personeel? Dan moet je echt een keer naar dit restaurant gaan. Ze serveren hier hele lekkere lokale en betaalbare gerechten. Uiteraard kun je ook voor een meer ‘Europees’ gerecht gaat maar wij raden toch echt Stoba Kabritu (geit) aan! 

Je vindt Pop’s Place aan de Caracasbaaiweg, dus je moet even richting Jan Thiel rijden maar het is het meer dan waard! 

Tomatoes

Ja, helaas pizza afhalen is op Curaçao ongeveer 3x zo duur als in Nederland. Niet getreurd, wij hebben Tomatoes gevonden op het strand waar je voor een normale prijs pizza’s kunt eten! Je zit hier met je voetjes in het zand wat deze hele experience natuurlijk een extra dimensie geeft. Wil je een dag op pad? Dan kun je naar Pirate bay dat is namelijk naast Tomatoes en dit restaurant hoort ook nog eens bij Pirate bay. Het restaurant vind je in Piscadera, vlakbij het Hilton hotel en echt een bezoekje waard. 

Wij zeggen: Twee vliegen in een klap! 

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

Schrijf je vrijblijvend in!

Ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage. Na ontvangst van je inschrijving nemen wij contact met je op om een Skype gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw verblijf op Curaçao. 

CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao