Stage Curaçao, een geweldige ervaring

Stage Curacao
5
(16)

Ook graag een stage Curaçao volgen? Dan is dit een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Curaçao is werkelijk waar een prachtig land om te bezoeken. Dit komt met name door de bijzondere cultuur en het lekkere eten.

Door het feit dat het grootste gedeelte van de inwoners Nederlands spreekt is het niet nodig om Engels te praten. Dit maakt een stage Curaçao aanzienlijk leuker in verhouding tot andere landen. In dit artikel zullen wij van CuraStage je wat meer laten zien over een stage Curaçao met CuraStage.

Vind de juiste stage Curaçao

Wij van CuraStage zijn er voor iedereen die op zoek is naar een leuke stage. Dit is dan ook de reden dat je bij ons een grote selectie aan vacatures Curaçao kunt vinden.

Wij van CuraStage zijn er voor je als het aankom op de optimale voorbereidingen. Je kunt voor nagenoeg iedere sector wel een leuke stage Curaçao vinden. Door zelf je keuze te personaliseren en door de juiste filters toe te passen zal ook jij een stage kunnen vinden die bij je past.

De juiste voorbereiding voor jouw stage Curaçao

Je zal bij ons aan het juiste adres zijn voor jouw stage Curaçao. Dit komt met name doordat wij van CuraStage alle bijzaken ook onder handen nemen. zo kunnen wij je onder andere helpen bij het vinden van een studentenhuis of andere huisvesting op Curaçao.

Echter er komt nog veel meer kijken voor jouw stage Curaçao. Ook hiervoor kunnen wij je van CuraStage op ieder moment helpen. Onze medewerkers regelen bijvoorbeeld een betrouwbare huurauto en kunnen je helpen bij de papieren (VRW) die je moet hebben. Door deze zorg is het een stuk makkelijker om met een goed gevoel aan de slag te gaan.

Wij zijn er voor alle studenten die een leuke tijd willen beleven en die niet alles zelf willen doen. Je zou zeker niet de eerste student zijn die wij van CuraStage zouden helpen. Neem snel contact op voor meer informatie over de stagemogelijkheden of meld je vandaag nog aan.

Ook hulp nodig voor jouw stage Curaçao

Jij wilt dus ook een stage Curaçao volgen? Door ons in te schakelen voor het voorbereiden van jouw stage periode zal je zeker weten dat je goed van start kunt gaan. Curaçao is een van de meest schitterende landen voor een stage. Er is meer dan genoeg te zien en te beleven. Het gezellige nachtleven, de vele bezienswaardigheden en de prachtige stranden. Voor een stage Curaçao hoef je niet meer verder te kijken. Wij van CuraStage kunnen je bij elke stap helpen. Op die manier zal ook jij met een lach naar je stage plek toe gaan!

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

Aanmelden bij CuraStage

Het CuraStage dream-team helpt jou graag bij het realiseren van een onvergetelijk avontuur op Curaçao. Betaal niet teveel, je kunt zelf bepalen van welke diensten je wel en geen gebruik wilt maken! 

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao

Veelgestelde vragen

De kosten voor huisvesting op Curaçao liggen gemiddeld rond de 850 ANG per maand. Dat komt neer op 425 Euro per maand. Je hebt dan een kamer in een studentenhuis. Wil je liever een studio of een kamer met bijvoorbeeld een eigen badkamer? Dan betaal je rond 500 euro per maand.

Bij de ene huisvesting is dit inclusief gas water en elektra en bij de andere huisvesting moet je nog een vergoeding hiervoor betalen. Als je een vergoeding moet betalen is dit rond de 50 euro per maand. 

Als je een autorijbewijs hebt is het aan te raden om een auto te huren omdat je dan overal naar toe kunt gaan. Voor het huren van een auto moet je rekenen op 950 ANG (dus 475 euro) per maand en dan heb je een degelijke auto met WA verzekering. Een WA verzekering is dat schade aan een andere auto verzekert is, maar schade aan jouw eigen auto moet je betalen aan de verhuurder. Vaak wordt dit verrekend met de borg die je moet betalen. De borg bedraagt over het algemeen een maand huur. 

Daarnaast kun je soms kiezen voor een all risk verzekering. Dit houdt in dat de schade aan andere auto’s gedekt is en ook de schade die jij veroorzaakt aan jouw auto. Je betaalt dan wel borg/eigen risico en dit wordt dan ingehouden. Maak je dus een ongeluk en heb je borg betaald van een x bedrag? Dan krijg je vaak dit bedrag niet meer terug tenzij de schade ‘goedkoper’ is dan jouw betaalde borg. 

Voor een scooter hoef je boven de 18 jaar geen speciaal rijbewijs te hebben. Heb je dus geen autorijbewijs? Dan kun je een scooter huren! Je moet rekenen op 275 euro per maand aan huurkosten voor een scooter. 

De kosten voor een verplichte stage- of werkvergunning zijn eenmalig tussen de 320 euro (voor stage) en 365 euro (voor werk en vrijwilligerswerk). Deze kosten betaal je niet aan CuraStage maar betaal je aan de gemeente waarin je woont en geboren bent + de overheid van Curaçao. 

Uiteraard zorgt CuraStage ervoor dat je de juiste bedragen overmaakt aan de juiste partijen en dienen wij je vergunning in als je deze dienst afneemt.

Dit is een iets lastigere inschatting omdat wij op voorhand niet weten wat jouw eet en drinkbehoeftes zijn ;) Maar als je rekening houdt met 350 – 500 euro per maand voor ‘het leven’ op Curaçao dan moet het te doen zijn!

Voor de diensten van CuraStage betaal je een vergoeding. Voor dit bedrag kunnen wij namelijk de beste service bieden en jouw vragen beantwoorden. Dit is een eenmalig bedrag dat je in twee delen betaalt, namelijk de aanbetaling en de restant betaling na het vinden van die leuke stage of job.

We maken onderscheid tussen:
Stagetarieven
Werktarieven
Vrijwilligerstarieven

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!