+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Stage Curaçao, een geweldige ervaring

Stage op Curacao
5
(16)

Ook graag een stage Curaçao volgen? Dan is dit een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Curaçao is werkelijk waar een prachtig land om te bezoeken. Dit komt met name door de bijzondere cultuur en het lekkere eten.

Door het feit dat het grootste gedeelte van de inwoners Nederlands spreekt is het niet nodig om Engels te praten. Dit maakt een stage Curaçao aanzienlijk leuker in verhouding tot andere landen. In dit artikel zullen wij van CuraStage je wat meer laten zien over een stage Curaçao met CuraStage.

Vind de juiste stage Curaçao

Wij van CuraStage zijn er voor iedereen die op zoek is naar een leuke stage. Dit is dan ook de reden dat je bij ons een grote selectie aan vacatures Curaçao kunt vinden.

Wij van CuraStage zijn er voor je als het aankom op de optimale voorbereidingen. Je kunt voor nagenoeg iedere sector wel een leuke stage Curaçao vinden. Door zelf je keuze te personaliseren en door de juiste filters toe te passen zal ook jij een stage kunnen vinden die bij je past.

De juiste voorbereiding voor jouw stage op Curaçao

Je zal bij ons aan het juiste adres zijn voor jouw stage Curaçao. Dit komt met name doordat wij van CuraStage alle bijzaken ook onder handen nemen. zo kunnen wij je onder andere helpen bij het vinden van een studentenhuis of andere huisvesting op Curaçao.

Echter er komt nog veel meer kijken voor jouw stage Curaçao. Ook hiervoor kunnen wij je van CuraStage op ieder moment helpen. Onze medewerkers regelen bijvoorbeeld een betrouwbare huurauto en kunnen je helpen bij de papieren (VRW) die je moet hebben. Door deze zorg is het een stuk makkelijker om met een goed gevoel aan de slag te gaan.

Wij zijn er voor alle studenten die een leuke tijd willen beleven en die niet alles zelf willen doen. Je zou zeker niet de eerste student zijn die wij van CuraStage zouden helpen. Neem snel contact op voor meer informatie over de stagemogelijkheden of schrijf je vrijblijvend in.

Ook hulp nodig voor jouw stage Curaçao

Jij wilt dus ook een stage Curaçao volgen? Door ons in te schakelen voor het voorbereiden van jouw stage periode zal je zeker weten dat je goed van start kunt gaan. Curaçao is een van de meest schitterende landen voor een stage. Er is meer dan genoeg te zien en te beleven. Het gezellige nachtleven, de vele bezienswaardigheden en de prachtige stranden. Voor een stage Curaçao hoef je niet meer verder te kijken. Wij van CuraStage kunnen je bij elke stap helpen. Op die manier zal ook jij met een lach naar je stage plek toe gaan!

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!