+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Stage op Curaçao lopen? Laat CuraStage je helpen!

Stage op Curacao
5
(7)

Een stage op Curaçao volgen is één van de beste keuzes die je maar kunt maken in je leven. Curaçao is niet alleen een prachtig land om te bezoeken, maar het is ook nog eens een land waar je een rijke geschiedenis en een bijzondere cultuur zult vinden.

Doordat een groot gedeelte van het land Nederlands spreekt hoef je niet een of andere vreemde taal te leren. Dit maakt een stage op Curaçao net even wat makkelijker om te volgen. Wij van CuraStage staan voor je klaar om je te helpen bij jouw stage. Tijd om er achter te komen wat wij voor je kunnen betekenen!

Hulp met de huisvesting

Er zijn een groot aantal zaken waar wij van CuraStage je mee kunnen helpen voor jouw stage op Curaçao. Een van deze zaken is dat wij je helpen bij het vinden van de juiste huisvesting. Je wilt tijdens jouw stage natuurlijk wel een prettige plek hebben om in te verblijven.

Gelukkig zijn er op Curaçao meer dan genoeg plekken te vinden waar jij onderdak kunt vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te verblijven in een van de gezellige studentenhuizen. Het leuke aan deze optie is dat je in contact zult komen met een hoop andere studenten. Hierdoor zal je binnen no time de leuke plekken op het eiland leren kennen. Voor je het weet voel ook jij helemaal thuis op Curaçao.

De juiste voorbereiding voor jouw stage op Curaçao

Nu komt er naast het vinden van een gezellig studentenhuis natuurlijk nog een hele hoop meer kijken bij de voorbereiding voor jouw stage op Curaçao. Ook hiervoor kunnen wij je van CuraStage op ieder moment helpen.

Onze gespecialiseerde medewerkers gaan aan de slag om jouw stage op Curaçao optimaal voor te bereiden. Denk hier bijvoorbeeld aan het regelen van een huurauto voor jouw tijd op het eiland of voor het helpen bij het regelen van de juiste papieren. Door deze zorg zal je met een gerust hart aan jouw stage kunnen beginnen. Wij zijn er voor alle studenten die een leuke tijd willen beleven en die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning bij het voorbereiden van de stage.

Laat ons je helpen bij jou Curaçao stage

Dus, wil ook jij een stage of Curaçao volgen? Neem dan snel een kijkje bij onze procedure en ontdek wat wij allemaal mogelijk maken. Door ons in te schakelen voor het voorbereiden van de stage periode zal je zeker weten dat je goed van start kunt gaan.

Curaçao is echt een ware belevenis, het is niet voor niets een van de mooiste landen die je kunt bezoeken ter wereld. De prachtige stranden, de gezellige barretjes en natuurlijk de vele bezienswaardigheden. Er is meer dan genoeg te ontdekken.

Zien wij van CuraStage jou binnenkort terug voor een stage op Curaçao?

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!