Stage op Curaçao volgen? Dan zit je bij CuraStage goed!

stage op curaçao volgen
5
(36)

Ook graag een stage op Curaçao volgen? Dit is echt één van de beste keuzes die je maar kunt maken voor jouw studententijd. Curaçao is natuurlijk een schitterened land om te bezoeken. Door de rijke geschiedenis, de gezellige cultuur en het lekkere eten is er altijd weer een hoop om te beleven en te ontdekken. Aangezien het grootste gedeelte van de inwoners Nederlands spreekt zal je nooit meer aan de slag hoeven met een vreemde taal. Hierdoor is een een stage op Curaçao wat makkelijker in verhouding tot andere landen.

Wij van CuraStage laten je in dit artikel wat meer zien over de stage vacatures op Curaçao die je bij ons kunt vinden. 

Stage op curaçao volgen met de leukste vacatures!

Iedereen vindt natuurlijk wat anders leuk om te doen. Dit is dan ook de reden dat je wel op zoek bent naar een grote selectie aan vacatures op Curaçao waar je uit kunt kiezen. De een vindt het leuk om een stage te lopen bij een strandtent, de ander zou graag eens een periode bij een tandarts mee willen lopen.

Wij van CuraStage zijn er voor je als het aankomt op een grote selectie aan het aantal stage vacatures op Curaçao. Hier op onze website kan je alles vinden met betrekking tot deze vacatures op Curaçao. Door zelf je keuze te personaliseren en door de juiste filters toe te passen zal ook jij binnen no time uitkomen bij de vacature die precies aansluit bij wat je zoekt. 

Het handige aan ons overzicht voor vacatures op Curaçao is dat je super doelgericht kunt gaan zoeken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te filteren op branches of op een full time stage plek. Dit zorgt ervoor dat het net wat makkelijker wordt om een leuke stage plek te vinden. Kijk snel op deze vacaturepagina en ga op zoek naar de stage vacatures op Curaçao in de branche waar jij wel interesse in hebt. Je zal zien dat er veel meer mogelijk is dan je in eerste instantie misschien zou hebben gedacht. Voor iedereen zit er wel een stage bij die leerzaam, prikkelend en vooral leuk is om te volgen. 

Een optimale stage voorbereiden met CuraStage

Je hebt het misschien al wel gezien, wij van CuraStage doen nog veel meer dan alleen het regelen van stage vacatures op Curaçao. Zo ben je bij ons onder andere aan het juiste adres voor de juiste voorbereiding op jouw stage periode.

Zoek je bijvoorbeeld nog een gezellig studentenhuis om in te verblijven? Of heb je nog vervoer nodig voor jouw verblijf op het eiland? Neem dan vandaag nog contact op met CuraStage en zorg ervoor dat ook jij optimaal voorbereid zal zijn op je stage periode.

Het zal een tijd worden om nooit meer te vergeten, dat is een ding wat zeker is!

Stage op Curacao volgen, wij zeggen doen.

Als je een stage wilt volgen op Curaçao, dan heb je de kans om een unieke ervaring op te doen in een prachtige Caribische omgeving. Het eiland biedt verschillende mogelijkheden voor stages, afhankelijk van je interessegebied en studierichting.

Een populaire sector voor een stage op Curaçao is het toerisme en de horeca. Veel hotels, resorts en restaurants bieden stageplaatsen aan voor studenten in de hospitality-industrie. Dit geeft je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een internationale omgeving en te werken met gasten van over de hele wereld.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om een stage op Curacao te volgen in andere sectoren, zoals marketing, communicatie, financiën, IT en milieu. Curaçao heeft een bloeiende economie en er zijn diverse bedrijven en organisaties waar je stage kunt lopen en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

Aanmelden bij CuraStage

Het CuraStage dream-team helpt jou graag bij het realiseren van een onvergetelijk avontuur op Curaçao. Betaal niet teveel, je kunt zelf bepalen van welke diensten je wel en geen gebruik wilt maken! 

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao

Veelgestelde vragen

De kosten voor huisvesting op Curaçao liggen gemiddeld rond de 850 ANG per maand. Dat komt neer op 425 Euro per maand. Je hebt dan een kamer in een studentenhuis. Wil je liever een studio of een kamer met bijvoorbeeld een eigen badkamer? Dan betaal je rond 500 euro per maand.

Bij de ene huisvesting is dit inclusief gas water en elektra en bij de andere huisvesting moet je nog een vergoeding hiervoor betalen. Als je een vergoeding moet betalen is dit rond de 50 euro per maand. 

Als je een autorijbewijs hebt is het aan te raden om een auto te huren omdat je dan overal naar toe kunt gaan. Voor het huren van een auto moet je rekenen op 950 ANG (dus 475 euro) per maand en dan heb je een degelijke auto met WA verzekering. Een WA verzekering is dat schade aan een andere auto verzekert is, maar schade aan jouw eigen auto moet je betalen aan de verhuurder. Vaak wordt dit verrekend met de borg die je moet betalen. De borg bedraagt over het algemeen een maand huur. 

Daarnaast kun je soms kiezen voor een all risk verzekering. Dit houdt in dat de schade aan andere auto’s gedekt is en ook de schade die jij veroorzaakt aan jouw auto. Je betaalt dan wel borg/eigen risico en dit wordt dan ingehouden. Maak je dus een ongeluk en heb je borg betaald van een x bedrag? Dan krijg je vaak dit bedrag niet meer terug tenzij de schade ‘goedkoper’ is dan jouw betaalde borg. 

Voor een scooter hoef je boven de 18 jaar geen speciaal rijbewijs te hebben. Heb je dus geen autorijbewijs? Dan kun je een scooter huren! Je moet rekenen op 275 euro per maand aan huurkosten voor een scooter. 

De kosten voor een verplichte stage- of werkvergunning zijn eenmalig tussen de 320 euro (voor stage) en 365 euro (voor werk en vrijwilligerswerk). Deze kosten betaal je niet aan CuraStage maar betaal je aan de gemeente waarin je woont en geboren bent + de overheid van Curaçao. 

Uiteraard zorgt CuraStage ervoor dat je de juiste bedragen overmaakt aan de juiste partijen en dienen wij je vergunning in als je deze dienst afneemt.

Dit is een iets lastigere inschatting omdat wij op voorhand niet weten wat jouw eet en drinkbehoeftes zijn ;) Maar als je rekening houdt met 350 – 500 euro per maand voor ‘het leven’ op Curaçao dan moet het te doen zijn!

Voor de diensten van CuraStage betaal je een vergoeding. Voor dit bedrag kunnen wij namelijk de beste service bieden en jouw vragen beantwoorden. Dit is een eenmalig bedrag dat je in twee delen betaalt, namelijk de aanbetaling en de restant betaling na het vinden van die leuke stage of job.

We maken onderscheid tussen:
Stagetarieven
Werktarieven
Vrijwilligerstarieven

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage