Stranden op Curaçao

Daaibooi Baai Curacao
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op whatsapp
Delen op email
0
(0)

Naast dat je natuurlijk op Curaçao gaat stage lopen of werken heb je gelukkig ook vrije tijd! Wat voor de hand ligt is om even lekker naar het strand te gaan en wij kunnen dit alleen maar beamen. De stranden hier op Curaçao zijn adembenemend en door de constante warme temperatuur op het eiland is de zee aangenaam.

Je hebt op Curaçao verschillende stranden en wij hebben er een paar uitgepikt welke de moeite waard zijn om te bezoeken!

Cas Abou

Cas Abou

Als je het ultieme tropische gevoel wilt ervaren op Curaçao dat is dit het strand waar je naar toe moet gaan. Je hebt hier wit zand en er staan overal palmbomen.

Voordeel van dit strand is dat er bedjes te huur zijn en dat je een tentje hebt waar je eten en drinken kunt halen. Ook is er een sanitair gebouw aanwezig, mocht je willen douchen na afloop. Het is een heerlijk relaxed strand en je kunt aan de zijkanten van het strand leuk snorkelen. 

Daaibooi Baai

Daaibooi Baai Curacao

Dit strand is een bekend strand onder de lokale bevolking. Er worden hier veel kinderfeestjes gegeven en op zondags komt iedereen hier BBQ-en op het strand.

Het is dus een gezellig strand waar je strandbedjes kunt huren. Ook kun je hier lekkere Hollandse snacks halen zoals een broodje kroket! Op het strand staan palapa’s waar je onder kunt liggen en de zee is helder. Je kunt hier zomaar een schildpad spotten als je goed oplet!

Grote Knip

Grote Knip Curacao

Dit is een van de meest bezochte stranden op Curaçao! Niet per definitie om te zwemmen maar dit strand zie je op zoveel foto’s en kaarten staan. Het helderblauwe water in combinatie met wit strand, geeft je het gevoel dat je echt in de tropen leeft. Het strand is leuk om te bezoeken en je kunt hier heerlijk een dat vertoeven. 

Porto Marie

Porto Marie Curacao

Vlak naast Daaibooi Baai heb je het strand Porto Marie met de bekende varkentjes. Er lopen hier een paar varkentjes rond die een trekpleister zijn voor toeristen. Je hebt hier een leuk terras op het strand waar je heerlijke cocktails kunt bestellen en een lekkere lunch. Daarnaast is er een sanitair gebouw aanwezig.

Het is een leuk strand om te bezoeken en je kunt ook goed snorkelen hier. 

Kokomo Beach

Kokomo Beach Curacao

Kokomo Beach is een afgeschermd strand waarbij je echt het gevoel hebt of ben je in een andere wereld. Je mag hier geen eten en drinken mee naar toe nemen maar je hebt een leuke bar en eettent op het strand staan waar je wat kunt bestellen.

De serveersters komen het gewoon naar je strandbedje brengen dus je hoeft zelf met je drankje over het strand te lopen. Bij Kokomo Beach heb je ook een grote schommel in het water staan waar je heerlijk boven het water kunt schommelen. Dit levert natuurlijk mooie foto momenten op waarmee je het thuisfront jaloers kunt maken! 

Wil jij ook deze stranden bezoeken? Dat kan met onze hulp. Mag je stage gaan lopen op Curaçao of werken op Curaçao? Schrijf je dan gratis bij ons in en kies een van onze pakketten zodat wij gericht voor je aan de slag kunnen en wie weet tot snel! 

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op whatsapp
Delen op email

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

Schrijf je vrijblijvend in!

Ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage. Na ontvangst van je inschrijving nemen wij contact met je op om een Skype gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw verblijf op Curaçao. 

CuraStage © 2017 - 2021 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen