+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Uitgaan op Curaçao

Uitgaan op Curacao
5
(2)

Natuurlijk wil je ook iets van het nachtleven op Curaçao mee maken als je hier gaat stagelopen of komt werken. Curaçao is een bruisend eiland voor jonge mensen die onvergetelijke avonden willen meemaken. Bijna iedere dag heb je wel een leuke plek waar je naar toe kunt gaan om een mooi feestje mee te maken. Vele DJ’s en bekende artiesten komen naar het zonnige Curaçao om jou tijdens je stage of werk op Curaçao te entertainen! Benieuwd welke vaste feestavonden je echt niet mag missen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. 

Maandag

Tsja je moet ook een dag rust hebben in de week en daar is de maandag op zich perfect voor. Deze avond staat niet bekend als de wildste stapavond. Je kunt wel naar Mundo Bizarro. Dit is een bar met een hele leuke sfeer, waar je de hele avond drankjes kunt doen. Het is een soort vintage interieur wat direct al gezellig oogt. 

Dinsdag

Wil je een leuke avond meemaken met livemuziek? Dan moet je echt op dinsdags naar Omundo. Dit is wel meer een club dan een bar en behoort wel tot de luxere clubs van Curaçao. Je hebt gelukkig gratis entree en je hebt ook een leuke tuin waar je de muziek nog hoort. Dit is wanneer je gaat stage lopen op Curaçao ook echt een must om te bezoeken. 

Woensdag

Vanaf deze dag van de week begint het nachtleven echt te bruisen op Curaçao. Een van de populairste feesten voor studenten is toch wel op de woensdagavond bij Cabana Beach! Je kunt hier eerst heerlijk eten en ’s avonds wordt het restaurant verbouwt tot een ware feestplek met de voetjes in het zand. 

Donderdag

Op donderdag heb je iedere week Punda Vibes en het begint om 19:00 uur echt leuk te worden. Je hebt diverse bandjes spelen bij leuke eettentjes en om 20:15 uur krijg je er een mooie vuurwerkshow bij. Je kunt daarna ook nog naar City Dive dat is ook in Pietermaai. Dit is het enige leuke strand midden in het centrum. Op donderdagen heb je hier leuke happy hours waarbij er veel jongeren komen en zo ontmoet je dus veel nieuwe mensen! 

Vrijdag

Yes, het begin van het weekend en dat wordt zeker gevierd op Curaçao. Je hebt verschillende strandtentjes en clubs waar je naar toe kunt gaan. 

Je kunt je weekend beginnen bij Chill op Mambo Beach. Deze strandtent staat bekend om haar happy hour van 17:00 – 18:00 uur. Veel studenten komen hiernaartoe maar ook veel toeristen en locals. Het is een drukke happening maar wel een hele leuke! 

Je kunt de hele avond op het strand blijven want je kunt daarna door naar Wet & Wild. Hier is altijd een te gek strandfeest wat veel wordt bezocht op de vrijdag. Je kunt hier de hele avond dansen en kletsen met mensen. 

Wil je een chique avond beleven dan moet je echt naar St. Tropez. Dit is een high class tent waar je heerlijk kunt dineren met uitzicht op zee. Iedere vrijdagavond heb je hier live muziek en wordt het weekend goed ingeluid. 

Zaterdag

Niet alleen kun je bij Zanzibar op het strand liggen, maar op zaterdagavond is dit ook echt the place to be! Hier komen veel studenten naar toe om ’s avonds los te gaan op de muziek en te dansen in het zand. Je hebt vaak live muziek van een artiest of een DJ. Zanzibar is rond middernacht afgelopen en dan kun je direct door naar Mojito’s & Bites. Hier kun je heerlijke cocktails nuttigen en doorgaan met feesten. 

Zondag

Niet alleen op vrijdags kun je hier goed uitgaan op Curacao maar ook op zondags moet je naar Wet & Wild. Je hebt hier dan twee keer een happy hour dus je kunt hier prima de hele avond vertoeven en feesten op het strand. Je hebt hier wederom veel studenten en jongen die hier komen om het weekend goed af te sluiten. En vergeet niet maandag weer fris en fruitig op je stage of werk te verschijnen! 

Lijken deze feesten jou ook wel wat? Schrijf je dan in bij CuraStage en wij regelen die leuke stage- of werkplek voor je op Curaçao zodat jij kunt feesten op het strand! Wil je nog meer lezen over de leuke hotspots waar je naar toe moet? Wij hebben ook de bekendste Happy Hours voor je op een rijtje gezet. 

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!