+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Verzekering regelen Curaçao

Uitkijkpunt Curacao
5
(1)

Ga je binnenkort stage lopen, werken of vrijwilligerswerk doen op Curaçao? Super leuk natuurlijk! Uiteraard moeten er dan ook dingen worden geregeld en een van de belangrijkste dingen zijn je verzekeringen. In dit artikel gaan we je vertellen wat je qua verzekering moet regelen voor als je naar Curaçao toe gaat.

Je zorgverzekering

Wanneer je gaat werken of vrijwilligerswerk gaat doen op Curaçao is de eerste belangrijke vraag voor hoe lang ga je dit doen? Indien het voor minder dan acht maanden is, dan kun je ingeschreven blijven in Nederland en behoud je daar je zorgverzekering. Let dan wel op dat je een goede reisverzekering kiest zodat je gedekt bent als je naar de huisarts of specialist moet op Curaçao! Maar later meer over je reisverzekering.

Ga je jezelf inschrijven op Curaçao dan zul je hier je zorgverzekering moeten regelen. Je kunt daarvoor naar de SVB en je zorgverzekering aanvragen en regelen. Overigens gaat dit ook vaak via je werkgever want hij is ook verplicht om een percentage van je loon te voldoen aan de SVB voor je zorgverzekering.

Heb je een tussenliggende periode van uitschrijven uit Nederland en inschrijven op Curaçao? Sluit dan een particuliere verzekering af! Zo ben je altijd gedekt voor ziektekosten. Een goede partij hiervoor is Oom Verzekeringen!

Als je gaat stage lopen op Curacao dan blijf je ingeschreven in Nederland en ben je gewoon nog verzekerd in Nederland. Wat wel belangrijk is, is het afsluiten van een goede reisverzekering zodat je gemaakte ziektekosten kunt terugvragen van je reisverzekeringsmaatschappij! Bekijk dus goed wat je nu vanuit je zorgverzekering gedekt krijgt en in hoeverre dit geldt voor op Curaçao. Wil je een extra verzekering voor je ziektekosten afsluiten? Neem dan eens een kijkje bij Insure to Study en JoHo Insurances!

Reisverzekering voor Curaçao

Naast het regelen van een goede zorgverzekering is een reisverzekering ook onmisbaar op Curacao. Denk hierbij aan het geval dat je telefoon kapot in het water valt of dat je de laptop van je huisgenoot laat vallen. Al deze ongelukjes kunnen wellicht gedekt worden door jouw reisverzekering! Daarnaast dekken veel reisverzekeringen ook nog eens bepaalde ziektekosten, hoe chill is dat!

Bij het afsluiten van een reisverzekering voor op Curaçao is het heel belangrijk dat je kijkt naar de dekking voor op Curaçao, want veel verzekeringen dekken wel veel landen maar net niet Curaçao.

Een goede reisverzekeringspartij is ook JoHo Insurances!

Kortom, kom goed voorbereid qua verzekering naar Curaçao 😉 Heb je hulp nodig bij het regelen van een leuke vacature, huisvesting en of vervoer? Top, wij kunnen dit voor je regelen. Schrijf je gratis in en wij gaan voor je aan de slag!

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!