Vliegticket boeken naar Curaçao

Goedkope vliegtickets Curacao
5
(3)

Wanneer je naar Curaçao gaat dan heb je een vliegticket nodig. Of je moet heel creatief zijn met de boot maar normaliter komt iedereen per vliegtuig aan op Curaçao. Maar wanneer is nu de beste tijd om te boeken?

Goedkope vliegtickets naar Curaçao

Helaas werkt het niet altijd om te wachten op een Last Minute deal voor naar Curacao. De meeste vliegmaatschappijen hier namelijk niet aan mee doen. Uit ervaring blijkt dat vroeg boeken het beste is of om te wachten tot wanneer een vliegmaatschappij een extra sale heeft!

Zo heeft de KLM de Werelddeal weken waarbij ze veel korting geven op een ticket naar Curaçao! De Werelddeal Weken vinden tweemaal in het jaar plaats, rond januari en september. Wanneer je dus komt werken of stage lopen op Curaçao kun je hier eventueel rekening mee houden.

TUI heeft ook Ticket sales weken en zijn meestal in januari en augustus ieder jaar! Kortom, er zijn wel mogelijkheden om extra korting te scoren als je direct wil vliegen.

Vliegen met tussenstops naar Curaçao

Uiteraard kun je ook naar Curaçao komen met tussenstops per vliegtuig. Veel studenten die wat centjes willen besparen kijken naar deze mogelijkheid. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je vaak 1 of 2 dagen onderweg bent voordat je op Curaçao bent geland. Als dit geen probleem is, dan kun je al snel € 200,- besparen op een vliegticket.

Via skyscanner kun je bijvoorbeeld kijken wat er mogelijk is. Meestal vlieg je dan met tussenstop in Miami of Paramaribo.

Het is dus wel degelijk mogelijk om redelijk goedkoop naar Curaçao te vliegen en vergis je niet een aantal jaren geleden waren tickets rond de € 800,- en nu zijn ze al gezakt naar € 600,- voor een retourtje (buiten de schoolvakanties om).

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

Schrijf je vrijblijvend in!

Ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage. Na ontvangst van je inschrijving nemen wij contact met je op om een Skype gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw verblijf op Curaçao. 

CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao