+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Waarom stagelopen op Curaçao?

Waarom stage lopen op Curacao
5
(15)

Een unieke ervaring en een onvergetelijke tijd beleven wil iedereen! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom het handig is om stage te lopen op Curaçao. Je verbreedt je horizon en proeft van nieuwe culturen.

Daarnaast heb je bij een stage in het buitenland een stap voor op andere sollicitanten die dit niet hebben gedaan. Stage lopen op Curaçao is een geweldige ervaring en je pakt er gelijk je voordeel mee!

Wij hebben alvast een aantal goede redenen voor je opgeschreven waarom stage lopen op Curaçao een dikke vette Go is.

Het is super goed voor je persoonlijke ontwikkeling en je carrièreperspectief

Stage lopen op Curaçao geeft een stimulans aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert omgaan met andere culturen, talen en mensen. Je past je later makkelijker aan in verschillende werkvelden en weet exact hoe je met mensen moet omgaan. Werkgevers hechten grote waarde aan internationale ervaring die is opgedaan via studie of stage. Dit toont namelijk aan dat je zelfstandig kunt werken en je grote uitdagingen aankunt.
Omdat werkgevers internationale ervaring een pré vinden

Uit onderzoek blijkt dat werkgevers internationale ervaring een pre vinden. Een tussenjaar of een buitenlandse studie- of stageperiode op je cv onderscheidt je van de andere sollicitanten. Studenten die in het buitenland hebben gestudeerd of stage hebben gelopen vinden sneller een baan. Ook als je wat wilt bereiken in de onderzoekswereld, is het belangrijk dat je een goed internationaal netwerk opbouwt.

Omdat stage lopen op Curaçao gewoonweg een geweldige ervaring is!

Tijdens je tussenjaar, studie of stage in het buitenland leer je veel nieuwe mensen kennen en je maakt gemakkelijk vrienden onder de andere studenten waarmee je samen studeert en woont. Je leert een andere wereld kennen door je verblijf in een ander land.

Niet even als toerist, maar voor langere tijd als inwoner. Je leert het leven en de mensen daar goed kennen. Je verkent je nieuwe woonplaats en vaak ook het land en de regio.

Het is een unieke kans die jij kunt pakken!

Als je straks een vaste baan hebt en je helemaal gesetteld bent, ga je niet zo snel meer voor een x periode naar het buitenland. Nu staat de wereld nog aan je voeten en kun je gerust zonder consequenties stage lopen in op Curaçao.

Kortom, stagelopen in het buitenland en dan met name Curaçao brengt allemaal voordelen met zich mee waar je nu maar ook later van profiteert! Deze uitdaging niet laten liggen? Zorg ervoor dat je snel jouw stageplaats regelt via CuraStage en bekijk onze Stage vacatures.

Nog niet overtuigd? Lees dan onze 5 redenen waarom stage lopen op Curacao!

Hoe beoordeel jij deze post?

Klik op een ster om ons te beoordelen, wij waarderen het enorm!

Top dat je onze post leuk vindt!

Volg ons ook op Social Media

Het spijt ons dat deze post niet nuttig voor je was

Laten we dit direct verbeteren.

Wil jij ons vertellen waar het aan ligt? Dan pakken wij het op!

Alinea's:

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!