+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Leraar stage Curaçao

Ben jij op dit moment bezig met een opleiding om leraar te worden, en ben jij toe aan je stage? Lijkt het je leuk om een paar maanden stage te lopen als leraar op dushi Curaçao? Dan ben je hier op de goede plek. CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een leuke stage als leraar op Curaçao.

Bij CuraStage kan je je vrijblijvend aanmelden om meer informatie te krijgen over stage lopen op Curaçao. Door je aan te melden krijgen wij genoeg informatie om voor jou een passende stage als leraar te vinden op Curaçao.

Om alles goed te regelen voor jouw aankomst op Curaçao, bieden wij twee pakketten aan. Het Alles-in-1 pakket, en het Samenstel pakket. Bij het Samenstel pakket heb jij de keuze waar wij jou bij moeten helpen en wat je zelf wil regelen. Bij het Alles-in-1 pakket helpen wij van CuraStage jou bij het regelen van alles wat nodig is voor jou stage. Denk dan bijvoorbeeld aan vervoer, huisvesting en vergunning.

Stage als leraar, hoe gaat dat?

Ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in en plan direct een kennismakingsgesprek bij CuraStage. We bespreken dan al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw verblijf op Curaçao. 

Als dit allemaal helder is, gaan we het hebben over welke stappen wij hierna gaan zetten om voor jou een leuke stage als leraar te vinden op Curaçao.

Na ons gesprek zullen wij aan de slag gaan om een profielschets van jou te maken. Deze maken wij met de informatie uit ons gesprek, jouw C.V. en de informatie die jij ons hebt gegeven bij jouw inschrijving. Met al deze informatie op zak gaan wij op zoek naar een leuke stage voor jou. Mocht je benieuwd zijn naar hoe wij te werk gaan, kijk dan eens op onze procedure pagina.

Hierom kiezen studenten voor CuraStage

Scholen op Curaçao

De scholen op Curaçao zijn anders dan je in Nederland gewend bent. Dit komt met name doordat de cultuur anders is. Op alle scholen worden er schooluniformen gedragen, omdat er een groot verschil tussen arm en rijk is, door de uniformen is dit niet te zien. Ook de schooltijden op Curaçao zijn anders dan in Nederland. De dagen beginnen vroeg, maar zijn al wel aan het begin van de middag afgelopen. Genoeg tijd voor jou om lekker op het strand te liggen!

Werkzaamheden op een school

Jij zal stage gaan lopen bij een onderwijsinstelling, dit kan verschillen van een middelbare school tot een basisschool. Je zal lessen voorbereiden en deze ook zelf geven. Een stage als leraar op Curaçao is erg uitdagend en leerzaam, je krijgt hier namelijk gelijk al meer verantwoordelijkheid dan in Nederland.

Leerlingen in de klas op Curacao

Leraren vacatures

Wij zijn op dit moment op zoek naar leraren stagiaires op Curaçao. Op onze vacature pagina kan je dan ook verschillende vacatures vinden voor stages in het onderwijs.

Mocht je nou niks zien wat je leuk lijkt, schrik niet! Dan gaan wij op zoek naar een passende stage speciaal voor jou.

Heb je nog vragen? Schrijf je in!

Het is logisch dat er veel vragen zijn ontstaan bij het zoeken naar een stage op Curaçao. Als je je vrijblijvend inschrijft kunnen wij al jouw vragen beantwoorden tijdens een online kennismakingsgesprek. Mocht je in de tussentijd al antwoorden zoeken op jouw vragen, kijk dan even bij onze veelgestelde vragen.

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!