Leraar stage Curaçao

Ben jij op dit moment bezig met een opleiding om leraar te worden, en ben jij toe aan je stage? Lijkt het je leuk om een paar maanden stage te lopen als leraar op dushi Curaçao? Dan ben je hier op de goede plek. CuraStage kan jou helpen bij het vinden van een leuke stage als leraar op Curaçao.

Bij CuraStage kan je tijdens je aanmelden aangeven war voor leraren stage je zoekt, wat zijn jouw wensen, maar ook belangrijk, wat zijn de vereisten vanuit jouw opleiding. 

Stage als leraar, hoe gaat dat?

Ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Leuk om te horen! Je kunt jezelf eenvoudig online aanmelden. Tijdens deze aanmelding kun je aangeven van welke diensten je gebruikt wilt maken, wat jouw wensen en eventuele eisen zijn vanuit je opleiding. 

Als dit allemaal helder is zullen wij aan de slag gaan om een profielschets van jou te maken. Deze maken wij met de informatie die jij ons hebt gegeven bij jouw aanmelding. Met al deze informatie op zak gaan wij op zoek naar een leuke stage voor jou. Mocht je meer willen weten over hoe wij te werk gaan, kijk dan eens onze werkwijze.

Scholen op Curaçao

De scholen op Curaçao zijn anders dan je in Nederland gewend bent. Dit komt met name doordat de cultuur anders is. Op alle scholen worden er schooluniformen gedragen, omdat er een groot verschil tussen arm en rijk is, door de uniformen is dit niet te zien. Ook de schooltijden op Curaçao zijn anders dan in Nederland. De dagen beginnen vroeg, maar zijn al wel aan het begin van de middag afgelopen. Genoeg tijd voor jou om lekker op het strand te liggen!

Werkzaamheden op een school

Jij zal stage gaan lopen bij een onderwijsinstelling, dit kan verschillen van een middelbare school tot een basisschool. Je zal lessen voorbereiden en deze ook zelf geven. Een stage als leraar op Curaçao is erg uitdagend en leerzaam, je krijgt hier namelijk gelijk al meer verantwoordelijkheid dan in Nederland.

Leerlingen in de klas op Curacao
© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!