Marketing stage op Curaçao

Wil je marketing stage lopen op Curaçao en volg jij een opleiding marketing, international business of communicatie of iets in die richting? Dan hebben wij diverse uitdagende stageplaatsen voor jou op Curaçao!

Voor MBO, HBO & WO’ers hebben wij bij tal van leuke bedrijven en organisatie openstaande vacatures beschikbaar voor jou. 

Wat doe je tijdens je marketing stage op Curaçao?

Tijdens je marketing stage op Curaçao ga jij je bezig houden met alle facetten rondom marketing. Dat klinkt begrijpelijk waar wat houd dat precies in?

Een marketingafdeling van een organisatie houdt zich bezig met het (positief) in de mark zetten van een product, merk of een dienst.

Hoe breng je zoiets onder de aandacht, welke doelgroep wil je bereiken en welk medium gebruik je hiervoor? Leuke vraagstukken die allemaal tijdens jouw stage marketing op Curaçao naar voren komen. 

Ben je op zoek naar een marketing stage op Curaçao?

Nu dat je CuraStage hebt gevonden, is de oplossing dichtbij! Deze (landings-) pagina is puur als doel opgezet voor jouw doelgroep; iemand die een marketing stage zoekt op Curaçao

Een zogenoemde “landingspagina” met de juiste keywords, een compleet backlink profiel en de juiste inrichting volgens de richtlijnen van Google zorgen er o.a. voor dat jij nu op deze pagina bent beland. Uiteraard komt er bij marketing veel meer bij kijken dan enkel een landingspagina, maar de basis blijft altijd; wat is je doel, wie is je doelgroep en hoe bereik je deze doelgroep.   

Lijkt het je leuk om dit en veel meer marketing technieken te leren? Meld je dan aan bij CuraStage.

Jouw marketing stagevacature op Curaçao

Op onze website kun je meerdere leuke stagevacatures bekijken op onze vacaturepagina. Bij je aanmelding kun je eventueel jouw voorkeur aangeven voor een bepaalde vacature. 

Mocht de gewenste marketing stagevacature er niet tussen staan, niet getreurd. Wij zoeken ook voor jou graag een passende stageplaats op Curaçao. 

Hoe werkt een marketing stage op Curacao?

Nadat je jezelf hebt aangemeld op de website en de aanbetaling hebt gedaan, gaan wij voor je aan de slag!

Tijdens jouw aanmelding kun jij al jouw stagewensen en eisen vanuit school doorgeven Daarnaast kun je kiezen van welke diensten je gebruikt wilt maken, de mogelijkheden voor jouw huisvesting, vervoer en de verplichte stagevergunning

Als dan alles duidelijk gaan wij direct voor jou aan de gang om een geschikte marketing vacature te vinden. 

CuraStage
Student marketing stage Curaçao

Marketing en communicatie stage op Curaçao

Een organisatie kan ervoor kiezen haar marketing en communicatie online en/of offline in te zetten.

Tijdens je stage online marketing leer je hoe websites in elkaar zitten, te vergelijken met concurrenten en uiteindelijk deze te verbeteren.

Maar ook Social Media is een heel groot onderdeel van online marketing dan wel communicatie. Denk hierbij aan post (content) die je op Facebook ziet, prachtige foto’s op Instagram etc. 

Offline marketing

Nu alles eigenlijk online is, hoe doe je dan aan offline marketing? Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van bellen naar potentiële klanten, maar ook het flyeren van een bepaald evenement /product of dienst valt hieronder. 

Heb je vragen over jouw marketingstage op Curacao en/of andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier of je stuurt ons een WhatsApp. We horen graag van je!

Vraag en antwoord

Leuke vraag, nog één vraag,… WAAROM NIET?

Maar even serieus, tijdens je opleiding wordt er waarschijnlijk van je verwacht dat je gaat stage lopen en wellicht in het buitenland.

Dan kunnen wij Curaçao je toch wel van harte aanbevelen hoor: 

  • Het heerlijke klimaat; werken en stage lopen met een heerlijk tropisch temperatuur die gemiddeld rond de 30 graden ligt. 
  • Je bent niet alleen; jaarlijks komen ongeveer 1500 stagiairs naar Curaçao toe met allemaal hetzelfde doel; stage lopen met een ontspannen sfeer en dat heerlijk in de tropen.  
  • Prachtig eiland; Curaçao is een prachtig eiland met meer dan 27 verschillende stranden en deze zijn allemaal de moeite om te bezoeken.
  • Vriendelijke mensen; Op Curaçao zijn de mensen vriendelijk, alles gaat net even langzamer en relaxter. Hier kennen wij geen stress en weten we hoe het leven geleefd moet worden. 
  • Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens onze “5 redenen waarom stage lopen op Curaçao” of “Stage Curacao, een geweldige ervaring“.

Er zijn niet echt producten die je als Nederlander gewent bent die niet verkrijgbaar zijn op Curaçao. Zo kun je hier gewoon hagelslag, heerlijke dropjes en kaas krijgen.

Maar wat neem je dan wel mee naar Curaçao? 

Kleding! Als er iets lastig te krijgen is het kleding en dan met name voor de dames. Op Curaçao is er helaas geen Zalando of Wehkamp waar je even de nieuwste collectie kunt bestellen.

Houd er rekening mee dat op sommige marketing stages op Curacao ook kledingvoorschriften zijn. Overleg dit altijd even van te voren, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Bekijk hier de “Inpak checklist voor Curaçao” voor meer handige tips om mee te nemen naar Curaçao. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!