Een marketing stage op Curaçao

Doe jij een marketing gerelateerde studie en ben je op zoek naar uitdaging tijdens je stage? Dan is stagelopen op Curaçao echt iets voor jou! Je ontwikkelt je volop en buiten je stage om kun je genieten van de leukste feestjes en de mooiste strandjes. Kortom dit wordt de beste tijd van je leven!

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Deze kun je hier bekijken. Ben je er al uit, dan je jezelf direct aanmelden zodat wij op zoek kunnen naar die stageplaats op Curacao dat bij jou past.

Wat houdt een marketing stage op Curaçao in?

Een marketing stage op Curaçao is veelzijdig en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en je zult veel nieuwe dingen leren. Er wordt van je verwacht dat je je handen uit de mouwen steekt en zelfstandig kunt werken.

Je zult creatief bezig zijn met het maken van content. Je zult gebruik maken van verschillende bewerkingsprogramma’s. Je zal meedenken in concepten met een vernieuwende blik. Op Curaçao hebben de bedrijven een kleinere omvang, dit betekent dat het ook voor kan komen dat je naast de marketing taken andere diverse taken moet uitvoeren. Denk hierbij aan meehelpen in de horeca, sales of administratieve taken.

Waar loop je stage?

Op het gebied van marketing zijn er veel diverse soorten bedrijven die op zoek zijn naar stagiaires. Bedrijven die feesten organiseren zijn elke periode op zoek naar marketing stagiaires. Daarnaast zijn er marketingbureaus die de marketing voor bedrijven op Curaçao doen, die voortdurend op zoek zijn naar stagiaires.

Tevens zijn er tourorganisaties waarbij de hulp van een marketing stagiaire altijd van pas komt. Deze organisaties regelen excursies of tours voor toeristen. Er zijn hier op Curaçao, dus een tal van mogelijkheden met betrekking tot het lopen van een marketing stage. Begin je al enthousiast te worden? Meld je dan snel aan!

Communicatie stage

Marketing is natuurlijk heel erg breed en je kunt er alle kanten mee op. Naast het social media stages op Curaçao, kan het ook zo zijn dat je gaat leren hoe je website teksten schrijft. 

Denk hierbij aan het doel dat je wilt bereiken voor bezoekers maar ook wat goede call to actions zijn om sales te genereren. Je hebt dus heel veel facetten binnen een marketing stage. Ook benieuwd naar onze werkwijze?

CuraStage
Leuke marketing stage op curaçao

Stagedag in de marketing

Hoe ziet een stagedag op Curaçao eruit in de marketing? 

Je komt ‘s ochtends op kantoor en zet even een lekker bakkie koffie of thee en groet je collega’s. Je start de computer op en kijkt direct of er nog mails zijn binnengekomen en met een beetje mazzel een offerte aanvraag! 

Na het beantwoorden van de mails en het opsturen van een offerte, is het tijd om een post op social media te plaatsen. Natuurlijk wel allemaal verschillende zodat ieder social media platform unieke content heeft, daar houdt Google van!

Heb je het filmpje geplaatst? Top, dan kun je namelijk verder met het verwerken van nieuwe boekingen die binnen zijn gekomen. Iedereen heeft wel een bevestiging nodig. Opeens zie je een nieuwsbrief aanmelding binnen komen en bedenk je een leuk onderwerp voor de nieuwsbrief aan het einde van de maand. 

Je bespreekt met je stagebegeleider jouw ideeën en je gaat ermee aan de slag om het uit te werken. 

Dan is het einde van de stagedag op de marketingafdeling op Curaçao aangebroken, je mag naar huis. Lekker met je huisgenoten koken en op stap!

Vraag en antwoord

Bijna in alle branches heb je een marketing afdeling of mensen die zich bezighouden met marketing op Curaçao. 

Marketing wordt vaak samengevoegd met Communicatie omdat deze twee niet zonder elkaar kunnen. 

Je kunt bijvoorbeeld een marketing stage op Curaçao doen bij een evenementenbureau maar ook bij een retailcompany. Kortom, vele mogelijkheden!

Yes! Dat is mogelijk. We hebben bedrijven die dat geen probleem vinden en dus ook meerdere stagiaires tegelijkertijd aannemen. Je kunt dus met je studiegenoot samen inschrijven en dan gaan wij opzoek naar een stageplaats op Curaçao waar jullie samen kunnen stagen lopen. 

Ja, bijna ieder bedrijf heeft natuurlijk social media en is tegenwoordig onmisbaar. 

We zien dat veel bedrijven op Curaçao meer investeren in campagnes op social media. Hoe moet je adverteren? Hoe krijg je meer bezoekers op de website? 

Dit zijn vraagstukken van bedrijven waarbij ze de hulp van jou goed kunnen gebruiken!

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!