+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Onderwijs stage Curaçao

Doe jij een MBO, HBO, of WO-opleiding in de richting onderwijs en ben jij op zoek naar een onderwijs stage op Curaçao? Dan zit je hier goed, CuraStage vindt voor jou de perfecte stageplaats op het mooie Curaçao.

Voor meer informatie over stagevacatures in het onderwijs kan je je vrijblijvend aanmelden bij CuraStage. Zo kunnen wij jou nog beter helpen bij het zoeken naar een passende onderwijs stage op Curaçao.

Om alles goed te regelen voor jouw onderwijs stage op Curaçao zijn er twee stagepakketten beschikbaar bij CuraStage. Dit zijn het Alles-in-1 Stagepakket, en het Samenstel Stagepakket. Bij het Alles-in-1 Stagepakket wordt alles voor je geregeld, zoals huisvesting, de verplichte vergunning en vervoer, maar bij het Samenstel Stagepakket kan jij zelf bepalen bij welke diensten wij jou moeten helpen.

Geïnteresseerd in een onderwijs stage op Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Op onze website kan je verschillende vacatures vinden op de vacaturepagina. Je kan bij jouw inschrijving een voorkeur doorgeven voor een bepaalde vacature.
Mocht je voor jou geen leuke vacature zien staan op de website, schrik dan niet! Wanneer je je inschrijft kunnen wij met de informatie die jij ons geeft opzoek naar een passende onderwijs stage speciaal voor jou.

Waarom kiezen studenten voor CuraStage?

Ingeschreven als onderwijs stagiaire, wat nu?

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend inschrijven voor een onderwijs stage op Curaçao. Wanneer we jouw inschrijving binnen hebben, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek zal ongeveer 20 minuten duren. We gaan het samen hebben over jouw wensen en eisen die je van school hebt gekregen, daarna zullen we de volgende stappen bespreken.

Wanneer voor jou alles duidelijk is zullen wij een profielschets opstellen. Dit baseren wij op ons online gesprek, jouw C.V. en de gegevens die jij hebt doorgegeven bij jouw inschrijving. Met al deze informatie zullen wij aan de slag gaan om een leuke onderwijs stage voor jou te vinden.

Scholen op Curaçao

De scholen op Curaçao zijn heel anders dan de scholen die je in Nederland gewend bent. Dit komt door de cultuur die heel anders is dan die in Nederland. Dit zorgt er ook voor dat de leerlingen een hele andere mentaliteit hebben, ze zijn bijvoorbeeld veel uitgesprokener. Hierdoor leer je ook hoe je moet omgaan met probleemkinderen. Op alle scholen op Curaçao wordt er een schooluniform gedragen, zo is het verschil tussen arm en rijk niet te zien. Ook de schooltijden op Curaçao zijn anders dan die in Nederland, dit komt door het tropische klimaat. De scholen beginnen eerder en gaan vaak al rond 14:00 dicht. Hierdoor kan jij de rest van de middag nog lekker genieten van het zonnetje op het strand!

CuraStage
Leerlingen op school op Curacao

Wat ga jij doen tijdens jouw onderwijs stage op Curaçao?

Je zal gaan stagelopen bij een onderwijsinstelling, bijvoorbeeld op een basisschool. Je zal er al snel achter komen dat je hier op Curaçao gelijk al meer verantwoordelijkheden krijgt, en dat er van jou verwacht wordt dat je al helemaal mee kan draaien, dit is heel anders dan bij een stage in het onderwijs in Nederland. Deze verantwoordelijkheden maken jouw stage in het onderwijs op Curaçao erg leerzaam.

Wil je nog meer weten?

We snappen heel goed dat je vragen hebt over het stagelopen op Curaçao. Kijk alvast even bij de veelgestelde vragen op onze website, misschien worden een paar vragen dan al beantwoord. Schrijf je geheel vrijblijvend in. Dan kunnen we al jouw vragen bespreken tijdens ons kennismakingsgesprek.

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!