Onderwijs stage Curaçao

Doe jij een MBO, HBO, of WO-opleiding in de richting onderwijs en ben jij op zoek naar een onderwijs stage op Curaçao? Dan zit je hier goed, CuraStage vindt voor jou de perfecte stageplaats op het mooie Curaçao.

Voor meer informatie over stagevacatures in het onderwijs kan je je aanmelden bij CuraStage of hier eerst de vacatures bekijken. Zo kunnen wij jou nog beter helpen bij het zoeken naar een passende onderwijs stage op Curaçao.

Geïnteresseerd in een onderwijs stage op Curaçao? Meld je aan bij CuraStage!

Op onze website kan je verschillende vacatures vinden op de vacaturepagina. Je kan bij jouw aanmelding een voorkeur doorgeven voor een bepaalde vacature.

Mocht je voor jou geen leuke vacature zien staan op de website, schrik dan niet! Wanneer je je aanmeldt kunnen wij met de informatie die jij ons geeft opzoek naar een passende onderwijs stage speciaal voor jou.

Ingeschreven als onderwijs stagiaire, wat nu?

Bij CuraStage kan je jezelf heel eenvoudig aanmelden via ons online formulier. Wanneer we jouw aanmelding binnen hebben en alles duidelijk is zullen wij een profielschets opstellen. Dit baseren wij op de gegevens die jij hebt doorgegeven bij jouw aanmelding. Met al deze informatie zullen wij aan de slag gaan om een leuke onderwijs stage voor jou te vinden.

Scholen op Curaçao

De scholen op Curaçao zijn heel anders dan de scholen die je in Nederland gewend bent. Dit komt door de cultuur die heel anders is dan die in Nederland. Dit zorgt er ook voor dat de leerlingen een hele andere mentaliteit hebben, ze zijn bijvoorbeeld veel uitgesprokener. Hierdoor leer je ook hoe je moet omgaan met probleemkinderen. Op alle scholen op Curaçao wordt er een schooluniform gedragen, zo is het verschil tussen arm en rijk niet te zien. Ook de schooltijden op Curaçao zijn anders dan die in Nederland, dit komt door het tropische klimaat. De scholen beginnen eerder en gaan vaak al rond 14:00 dicht. Hierdoor kan jij de rest van de middag nog lekker genieten van het zonnetje op het strand!

CuraStage
Stage op een School op Curacao

Wat ga jij doen tijdens jouw onderwijs stage op Curaçao?

Je zal gaan stagelopen bij een onderwijsinstelling, bijvoorbeeld op een basisschool. Je zal er al snel achter komen dat je hier op Curaçao gelijk al meer verantwoordelijkheden krijgt, en dat er van jou verwacht wordt dat je al helemaal mee kan draaien, dit is heel anders dan bij een stage in het onderwijs in Nederland. Deze verantwoordelijkheden maken jouw stage in het onderwijs op Curaçao erg leerzaam.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!