Onze werkwijze

Betaal niet teveel, je kunt zelf bepalen van welke diensten je wel en geen gebruik wilt maken! CuraStage regelt jaarlijk voor gemiddeld 150 jongeren hun stage of werk op Curaçao. 

Voor de opstart van onze werkzaamheden hanteren wij een aanbetaling bij stagepakketten van 15%. Het restant is pas verschuldigd nadat de stageplaats door ons is gevonden!

Voor werk- & vrijwilligerspakketten hanteren wij een aanbetaling van 50% van het gekozen pakket.

Antonio Vötsch Cortés
Antonio Vötsch Cortés
04/02/2024
Very good organization, always there to help you out and they find you an internship place very quickly.
Merel Van den berk
Merel Van den berk
23/01/2024
CuraStage heeft me heel goed geholpen bij het regelen van huisvesting-huurauto en vergunning. Doordat je contact hebt via whatsapp zijn ze makkelijk bereikbaar en reageren ze dezelfde dag nog. Ze hebben er voor gezorgd dat ik zonder zorgen naar Curaçao kan gaan! Dankjewel voor de goede en snelle service!
Luna Thijssen
Luna Thijssen
23/01/2024
Heel fijn bedrijf, heeft me geholpen aan een leuke stage, schattig huis en een auto om daar te huren. Zeker aan te raden 🙂
Elske Ruijter
Elske Ruijter
22/09/2023
Erg leuke stage gehad en veel geleerd. Ik ben goed geholpen door Roel en Marrit en heb een onvergetelijke tijd gehad op het eiland. Bedankt Roel en Marrit!
margriet
margriet
20/09/2023
Fijne samenwerking, ik kon al mijn vragen stellen en werd altijd vriendelijk en snel geholpen! Erg fijn om een tussenpartij te hebben die achter je staat als het gaat om het zoeken van een werkplek of een appartement en aan alle ‘to do’ punten denkt voordat je voor een langere tijd naar het buitenland gaat (erg handig als je zelf wat chaotisch bent aangelegd :)).
Gerben Hoekstra
Gerben Hoekstra
18/09/2023
CuraStage heeft mij perfect geholpen voor het regelen van de gewenste huisvesting op Curaçao. Aan alles werd gedacht en de communicatie was uitstekend. Heel erg bedankt voor de service!
Linda Koster
Linda Koster
18/09/2023
Ik ben super goed geholpen bij het vinden van een stageplek en een verblijf en bij het verzamelen van alle benodigde documenten. Heel fijn contact en altijd snel antwoord bij vragen. Een echte aanrader!
Tessa Nederstigt
Tessa Nederstigt
07/03/2023
CuraStage heeft me echt top geholpen! ik was vrij impulsief met het idee gekomen om naar Curaçao te vliegen om stage te gaan lopen en CuraStage heeft alles voor me geregeld zodat ik onbezorgd op pad kon. Je word zelfs opgehaald van het vliegveld en dat is heel fijn als je in je eentje aan de andere kant van de wereld aankomt. Super lieve mensen dus ik zou CuraStage aan iedereen aanraden! Stage op Curaçao is echt de beste keuze die je kan maken, doordeweeks werken en s 'avonds en in het weekend op het strand liggen en feesten. Het eiland zit vol met studenten dus je leert snel veel nieuwe mensen kennen en je maakt onvergetelijke herinneringen.
Daniëlle Wiegeraad
Daniëlle Wiegeraad
13/02/2023
CuraStage heeft mij geholpen bij het vinden van een huisvesting + huurauto op Curaçao. Er is hele fijne begeleiding en door de communicatie via Whatsapp zijn ze makkelijk bereikbaar. Je kan de medewerkers over van alles advies vragen en zij helpen je er dan dezelfde dag nog bij 🙂
Aalt Kos
Aalt Kos
08/02/2023
CuraStage is sowieso een dikke aanrader! Ik was aan de late kant met stage lopen maar door de hulp van CuraStage is alles super snel geregeld. Ze regelen echt alles voor je voor een hele goede prijs, hiervoor wil je niet zelf aanklooien. Huisvesting, vervoer, alle verschillende papieren en ze zoeken een hele leuke stage plek voor je! :))) Thanks allemaal!
 • Stage gaan lopen op Curacao

  Aanmelden bij CuraStage

  Uiteraard begint jouw Curaçao avontuur door je aan te melden bij CuraStage.

  Tijdens je aanmelding kun je eenvoudig aangeven van welke diensten je van CuraStage gebruikt wenst te maken.

 • Wij gaan direct van start!

  Nadat jij je online hebt aangemeld en al jouw voorkeuren en wensen hebt aangegeven, dien je de bijhorende aanbetaling te voldoen.

  Zodra wij deze aanbetaling hebben ontvangen maken wij een profielschets van je op en gaan direct voor je op zoek naar een geschikte, superleuke vacature voor jou!

 • Vacature gevonden

  Als wij een vacature hebben gevonden zullen wij jou hierover informeren en jouw van alle contactinformatie voorzien. 

  Ben jij er happy mee? Dan zullen wij het bedrijf op de hoogste stellen dat jij hun nieuwe aanwinst wordt!

 • Volgende stap

  Wanneer jouw vacature is geregeld ontvang je van ons de eindfactuur voor het pakket dat je hebt gekozen of hebt samen gesteld.

  Betaling voldaan? Let’s continue! 

 • Huisvesting en vervoer

  Nu gaan we samen kijken waar je gaat wonen tijdens je verblijf op Curaçao en waarmee je van A naar B kunt gaan.

  Jij kunt hierbij aangeven waar je voorkeur naar uit gaat en wij gaan vervolgens kijken of dit mogelijk is.

 • Huurcontract tekenen

  Voor je huisvesting zul je een huurcontract moeten tekenen en wij brengen je dan uiteraard in contact met de huisbaas zodat dit in orde kan worden gemaakt.

  Het contract van je vervoer wordt vaak ter plekke gedaan.

 • Documenten verzamelen

  Nu is het tijd om aan de slag te gaan met je vergunning, de zogenoemde Verklaring van Rechtswege (VRW), verzekering en eventueel ticket boeken mocht je dat nog niet hebben gedaan.

  Wij kunnen je goed adviseren over een reisverzekering en vliegtickets.

  Heb je ervoor gekozen dat wij je vergunning gaan aanvragen? Dan gaan we nu starten met het aanvragen van de juiste documenten!

 • De voorpret

  Natuurlijk moet je ook lekker genieten van het feit dat je naar Curaçao gaat!

  Wil je alvast weten wat je allemaal kunt doen? Kijk dan eens naar onze Informatie & Blog omgeving op onze website.

 • Inpakken en wegwezen

  Voor vertrek nemen wij nog contact met je op en ontvang je van ons nog een handige checklist.

  Alles is nu geregeld en het is nu belangrijk dat je je koffers gaat pakken. Vergeet niet alle belangrijke documenten mee te nemen en doe deze in je handbagage.

 • Transfer naar je huisvestiging

  Als je geland bent en je hebt voor huisvestiging met  transferservice gekozen dan wordt je opgepikt bij het vliegveld van Curaçao naar je huisvesting gebracht.

  Heb je voor extra services gekozen zoals een SIM kaart of bijvoorbeeld een Beddengoed pakket, dan krijg je dit direct bij aankomst.

 • Procedure stage op Curacao

  Rise and shine!

  Het traject is afgerond en je kunt nu volop gaan genieten van zon, zee, strand en werken op Curaçao.

  Heb je tijdens je verblijf op Curaçao advies nodig of vragen dan kun je bij ons natuurlijk altijd terecht!

Waarom voor CuraStage kiezen?

Samenwerking op maat

Betaal niet voor onnodige diensten, bepaal zelf waar je gebruik van wilt maken.

CuraStage account

Gratis XXL Budgetplanning en alle relevante informatie vind je in jouw account.

Gevestigd op Curaçao

CuraStage is gevestigd op Curaçao en heeft nauw contact met bedrijven.

Kies je huisvestiging

Bij CuraStage bekijken we welke huisvestiging het beste bij jouw wensen aansluit.

Kortingen op Curaçao

Kom je via CuraStage naar Curaçao? Dan krijg je leuke kortingen bij onze partners.

Goed bereikbaar

Vijf dagen per week zijn wij geopend en bereikbaar via de mail, telefoon & WhatsApp.

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats op Curaçao of misschien wel een leuke baan? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de leukste vacatures op Curaçao meld je aan bij CuraStage.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao

Veelgestelde vragen

CuraStage staat voor snelheid maar ook transparante communicatie. Wij vragen een aanbetaling omdat we zo weten dat je serieus bent om echt naar het eiland te komen, maar ook om jou te verzekeren dat we jouw aanmelding serieus nemen.

Voor de opstart van onze werkzaamheden hanteren wij een kleine aanbetaling bij stagepakketten van 15%. Het restant is pas verschuldigd nadat de stageplaats door ons is gevonden!

Voor werk- & vrijwilligerspakketten hanteren wij een aanbetaling van 50% van het gekozen pakket.

Tijdens het invullen van het aanmeldformulier berekent het systeem automatisch de hoogte hiervan. Wel zo makkelijk als alles automatisch gaat :-)

Na ontvangst van de aanbetaling en een volledig ingevuld aanmeldformulier gaan wij voor jou zes weken aan de slag om een leuke en passende vacature te zoeken.

Mocht dit onverhoopt niet lukken dan krijg je de aanbetaling weer terug!

Stop je zelf het zoekproces binnen deze zes weken dan is de aanbetaling een vergoeding voor onze werkzaamheden. Wij durven dit te doen omdat in 99% van de aanvragen wij een vacature weten te vinden.

Tijdens de eerste zes weken van jouw dossier zijn wij hard aan het werk om een geschikte vacature voor je te vinden. Als we vragen tijdens dit traject hebben of we hebben een optie maar willen dit met je bespreken, dan ontvang je van ons een email of een whatsapp bericht.

We houden van snelheid dus korte lijntjes en goede communicatie is hierin belangrijk.

Je kunt bij ons betalen via:
– iDeal
– Paypal
– Bancontact
 
Gewoon gemakkelijk en veilig online dus!
Direct na het invullen van het aanmeldformulier word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving waar je de aanbetaling kunt voldoen. Als je betaling is ontvangen wordt je doorgestuurd naar de bevestigingspagina.
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!