Ophaalservice van Hato

Als je ervoor hebt gekozen dat wij je komen ophalen van het vliegveld Hato op Curaçao dan brengen wij je naar je huisvesting.

Wel zo handig 😉

Hoe werkt de ophaalservice van Hato?

Stap 1 » Wifi activeren

Zodra je geland bent en je door de slurf naar binnen loopt, kun je gelijk gratis wifi activeren. Hiervoor heb je geen wachtwoord nodig.

Je moet door een lange hal lopen naar de douane. Het kan zijn je hier je jouw documenten moet laten zien voor je stage of werk. Hier vind je alle informatie over wat je mee moet nemen richting Curaçao tijdens de vlucht.

Stap 2 » Op naar de koffers

Je komt uit bij de E-gates waarbij je jouw paspoort moet laten scannen en mag je even lachen in de camera. Als het poortje opengaat dan loop je naar de kofferband. Er zijn maar drie banden op het vliegveld dus je gaat niet verdwalen.

Stap 3 » Stuur ons een WhatsApp

Op het moment dat jij jouw koffers hebt verzameld, is het tijd om ons een whatsappje te sturen naar ons nummer +5999 5214 216 dat je de koffers hebt.

Wij springen dan in de auto en komen richting het vliegveld. Vervolgens loop jij met je koffer naar de controlepost waar je koffer gescand wordt etc. Zo zijn we ongeveer tegelijkertijd in de aankomsthal en hoef je niet op ons te wachten.

Stap 4 » Aankomsthal bij Hato

Als dit allemaal is geweest, loop je weer door een lange gang en kom je uit bij de aankomsthal.

In de aankomsthal zie je een vliegtuigje (aan de linker kant) aan het plafond hangen. De aankomsthal is niet groot, dus dit kun je niet missen. Hier kun je naar toe lopen en wij komen daar met een naambordje met jouw naam erop, zodat je ons kunt herkennen.

Stap 4 » Bericht je huisvestiging

Mocht je jouw huisvestiging zelf hebben geregeld, is het handig om op het moment van vetrek van Hato, de beheerder te berichten dat wij eraan komen.

Als jouw huisvestiging via ons is geregeld, dan hebben wij al van te voren contact op genomen met de beheerder hiervan en aangegeven hoe laat wij jou komen afzetten. Zodat er zeker iemand aanwezig is om je op te vangen en welkom te heten. 

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage