Wie is CuraStage?

Wat leuk dat je op onze website bent! Niets is zo leuk als je voor te bereiden of informatie te zoeken over dushi Curaçao en wat er mogelijk is voor jou.

Wij van CuraStage zijn een gedreven team wat het super leuk vindt om met jongeren te werken en voor jou wat te kunnen betekenen.

Wie zijn de breinbrekers achter CuraStage?

Marrit General Manager

Marrit van Distel

General Manager
Roel van Distel

Roel van Distel

Marketing & administratie
Marlon Copra

Marlon Copra

Accountmanager
Tamara

Tamara Verbruggen

Accountmanager

Jo-Anne Lamein

Stagiair Accountmanager
Stage op Curaçao CuraStage

Fleur Heijster

Stagiair Accountmanager
Lucien

Lucien Dorothea

Alleskunner & Chauffeur

Maya

Onze kantoor topper
mitch
mitch
17/05/2023
Zorgt dat alles goed geregeld is en hoe jij het wilt
marjolein Lindhout
marjolein Lindhout
27/04/2023
CuraStage heeft mij top geholpen met het regelen van mijn stage! Er is heel veel voorbereiding op mijn stage uit handen genomen, waardoor ik nu volop kan genieten in Curaçao 😉
Sanne Verkerke
Sanne Verkerke
26/04/2023
Goede service, en betaalbaar!
Niels Janssen
Niels Janssen
13/03/2023
Curastage heeft alles perfect voor mij geregeld van de stageplaats tot aan de huurauto. Ik hoefde alleen nog maar zelf mijn spullen in te pakken en te vertrekken naar Curaçao. Zeker een aanrader
Tessa Nederstigt
Tessa Nederstigt
07/03/2023
CuraStage heeft me echt top geholpen! ik was vrij impulsief met het idee gekomen om naar Curaçao te vliegen om stage te gaan lopen en CuraStage heeft alles voor me geregeld zodat ik onbezorgd op pad kon. Je word zelfs opgehaald van het vliegveld en dat is heel fijn als je in je eentje aan de andere kant van de wereld aankomt. Super lieve mensen dus ik zou CuraStage aan iedereen aanraden! Stage op Curaçao is echt de beste keuze die je kan maken, doordeweeks werken en s 'avonds en in het weekend op het strand liggen en feesten. Het eiland zit vol met studenten dus je leert snel veel nieuwe mensen kennen en je maakt onvergetelijke herinneringen.
Joanne Lamein
Joanne Lamein
05/03/2023
Ik heb zelf eerst geprobeerd om een stage te regelen op Curacao. Ik merkte al gauw dat het heel lastig is om vanuit NL een stage te regelen op Curacao. Ik heb na een tijdje het zelf geprobeerd te hebben, de hulp van CuraStage ingeroepen. Zonder de hulp van CuraStage had ik nu niet op het mooie Curacao gezeten. Curastage is een betrouwbaar bureau die kwaliteit levert. De communicatie verliep daarnaast snel en duidelijk met CuraStage.
Daniëlle Wiegeraad
Daniëlle Wiegeraad
13/02/2023
CuraStage heeft mij geholpen bij het vinden van een huisvesting + huurauto op Curaçao. Er is hele fijne begeleiding en door de communicatie via Whatsapp zijn ze makkelijk bereikbaar. Je kan de medewerkers over van alles advies vragen en zij helpen je er dan dezelfde dag nog bij 🙂
Aalt Kos
Aalt Kos
08/02/2023
CuraStage is sowieso een dikke aanrader! Ik was aan de late kant met stage lopen maar door de hulp van CuraStage is alles super snel geregeld. Ze regelen echt alles voor je voor een hele goede prijs, hiervoor wil je niet zelf aanklooien. Huisvesting, vervoer, alle verschillende papieren en ze zoeken een hele leuke stage plek voor je! :))) Thanks allemaal!

Alles goed geregeld op Curaçao

Niets is vervelender dan met tegenzin naar je stage of werk te gaan of dat je bij aankomst toch nog wat dingen bent vergeten te regelen.

Wij willen dit voorkomen en zo is het idee ontstaan van CuraStage!

Wij begeleiden je van A tot Z en kunnen je bij de voorbereiding overal bij helpen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact van groot belang omdat wij dan goed in kaart kunnen brengen wat jij graag wilt doen hier op Curaçao en wat je ervan verwacht.

Aan de hand van jouw wensen kunnen wij dan een gepaste vacature voor je zoeken. Op deze manier kun je teleurstellingen voorkomen.

CuraStage
Stage op een School op Curacao

Waarom voor CuraStage kiezen?

Samenwerking op maat

Betaal niet voor onnodige diensten, bepaal zelf waar je gebruik van wilt maken.

CuraStage account

Gratis XXL Budgetplanning en alle relevante informatie vind je in jouw account.

Gevestigd op Curaçao

CuraStage is gevestigd op Curaçao en heeft nauw contact met bedrijven.

Kies je huisvestiging

Bij CuraStage bekijken we welke huisvestiging het beste bij jouw wensen aansluit.

Kortingen op Curaçao

Kom je via CuraStage naar Curaçao? Dan krijg je leuke kortingen bij onze partners.

Goed bereikbaar

Vijf dagen per week zijn wij geopend en bereikbaar via de mail, telefoon & WhatsApp.

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats op Curaçao of misschien wel een leuke baan? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de leukste vacatures op Curaçao bij CuraStage.

Wil jij geen stage of (vrijwiligers-) werk maar alleen huisvestiging, vervoer of jouw vergunning door CuraStage laten regelen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen losse diensten af te nemen. 

© 2017 - 2023 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!