+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Pabo stage Curaçao

Doe jij de pabo en ben je opzoek naar een pabo stage op Curaçao? Dan ben je hier op de goede plek. CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke pabo stage op het zonnige Curaçao.
Om jou nog beter te kunnen helpen bij het vinden van een leuke pabo stage kan je je vrijblijvend aanmelden bij CuraStage. Je zal dan nog meer informatie krijgen over stagevacatures voor pabostudenten.

Om alles voor jou goed te regelen heeft CuraStage twee stagepakketten beschikbaar. Het Alles-in-1 Stagepakket, en het Samenstel Stagepakket. Bij het Alles-in-1 Stagepakket regelt CuraStage alles voor je, zoals huisvesting, vervoer en de verplichte vergunning. Bij het Samenstelpakket kies jij zelf van welke diensten jij gebruik wilt maken.

Meer informatie over een pabo stage op Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Op onze vacaturepagina staan veel verschillende vacatures. Wanneer je je inschrijft kan je ons een voorkeur doorgeven voor een bepaalde vacature.
Mocht je nog geen leuke vacature zien staan op de website, wees niet bang! Met de informatie die wij van jou ontvangen na jouw inschrijving gaan wij zoeken naar een leuke pabo stage voor jou.

Waarom kiezen studenten voor CuraStage:

Ingeschreven als pabo stagiaire, en nu?

Je kan je geheel vrijblijvend inschrijven voor een pabo stage op Curaçao bij CuraStage. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen wij binnen één werkdag contact met je op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Ons gesprek zal ongeveer een kwartier duren. Tijdens het gesprek zullen we het hebben over de eisen die jij van school hebt meegekregen en jouw wensen, hierna zullen we bespreken welke stappen we gaan nemen om voor jou een leuke pabo stage te vinden.

Als jij al je vragen hebt gesteld en alles duidelijk is zullen wij een profielschets van jou opstellen. Hiervoor gebruiken wij jouw C.V., de informatie uit ons online gesprek en de gegevens die jij hebt doorgegeven bij jouw inschrijving. Met al deze informatie gaan wij aan het werk om voor jou een geschikte pabo stage te vinden.

Verschil tussen scholen op Curaçao en in Nederland

Er zijn veel verschillen tussen scholen op Curaçao en in Nederland. De belangrijkste reden hiervan is de cultuur, de cultuur is op Curaçao heel anders dan die in Nederland. Leerlingen kunnen veel uitgesprokener zijn en hebben een andere mentaliteit. Dit geeft jou de kans om te leren werken met probleemkinderen. Op Curaçao is er een groot verschil tussen arm en rijk, op scholen is dit alleen niet te zien omdat leerlingen een schooluniform dragen. Curaçao heeft een tropisch klimaat, hierdoor zijn de schooltijden anders dan die in Nederland. De schooldagen zijn korter, beginnen eerder en zijn rond 14:00 al afgelopen. Daardoor kan jij de rest van de middag nog lekker op het strand liggen!

CuraStage
Stage lopen voor de klas curacao

Waar ga jij je mee bezig houden tijdens jouw pabo stage op Curaçao?

Je zal stage gaan lopen bij een onderwijsinstelling, bijvoorbeeld op een middelbare school. Op Curaçao krijg je tijdens een pabo stage al snel meer verantwoordelijkheden dan in Nederland. Er wordt op Curaçao van jou verwacht dat je al helemaal mee kan draaien in het schoolsysteem. Door deze verantwoordelijkheden zal jouw pabo stage op Curaçao erg leerzaam zijn.

Heb je nog vragen?

De kans is groot dat je heel veel vragen hebt over stagelopen op het mooie Curaçao. Kijk alvast even bij de veelgestelde vragen op onze website, misschien worden sommige vragen dan al beantwoord. Je kan je geheel vrijblijvend inschrijven, dan kunnen wij al jouw vragen beantwoorden tijdens ons kennismakingsgesprek.

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!