Pabo stage Curaçao

Doe jij de pabo en ben je opzoek naar een pabo stage op Curaçao? Dan ben je hier op de goede plek. CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke pabo stage op het zonnige Curaçao.
Om jou nog beter te kunnen helpen bij het vinden van een leuke pabo stage kan je je aanmelden bij CuraStage. Je zal dan nog meer informatie krijgen over stagevacatures voor pabostudenten.

Om alles voor jou goed te regelen kan CuraStage je begeleiden met onder andere huisvesting, vervoer en de verplichte vergunning

Meld je aan voor een Pabo stage op Curaçao!

Op onze vacaturepagina staan veel verschillende vacatures. Wanneer je je aanmeldt kan je ons een voorkeur doorgeven voor een bepaalde vacature.
Mocht je nog geen leuke vacature zien staan op de website, wees niet bang! Met de informatie die wij van jou ontvangen na jouw aanmelding gaan wij zoeken naar een leuke pabo stage voor jou.

Ingeschreven als pabo stagiaire, en nu?

Je kan je gemakkelijk aanmelden voor een pabo stage op Curaçao bij CuraStage. Zodra wij jouw aanmelding en aanbetaling hebben ontvangen, starten wij binnen een werkdag met jouw dossier en dus de zoektocht naar een pabo stage op Curaçao. Tijdnes het invullen van het aanmeldformulier kun je de eisen die jij van school hebt meegekregen en jouw wensen invullen zodat we dit meenemen om voor jou een leuke pabo stage te vinden.

Verschil tussen scholen op Curaçao en in Nederland

Er zijn veel verschillen tussen scholen op Curaçao en in Nederland. De belangrijkste reden hiervan is de cultuur, de cultuur is op Curaçao heel anders dan die in Nederland. Leerlingen kunnen veel uitgesprokener zijn en hebben een andere mentaliteit. Dit geeft jou de kans om te leren werken met probleemkinderen. Op Curaçao is er een groot verschil tussen arm en rijk, op scholen is dit alleen niet te zien omdat leerlingen een schooluniform dragen. Curaçao heeft een tropisch klimaat, hierdoor zijn de schooltijden anders dan die in Nederland. De schooldagen zijn korter, beginnen eerder en zijn rond 14:00 al afgelopen. Daardoor kan jij de rest van de middag nog lekker op het strand liggen!

CuraStage
Stage lopen voor de klas curacao

Waar ga jij je mee bezig houden tijdens jouw pabo stage op Curaçao?

Je zal stage gaan lopen bij een onderwijsinstelling, bijvoorbeeld op een middelbare school. Op Curaçao krijg je tijdens een pabo stage al snel meer verantwoordelijkheden dan in Nederland. Er wordt op Curaçao van jou verwacht dat je al helemaal mee kan draaien in het schoolsysteem. Door deze verantwoordelijkheden zal jouw pabo stage op Curaçao erg leerzaam zijn.

Heb je nog vragen?

De kans is groot dat je heel veel vragen hebt over stagelopen op het mooie Curaçao. Kijk alvast even bij de veelgestelde vragen op onze website, misschien worden sommige vragen dan al beantwoord. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage