Onze procedure

Bij CuraStage weet je altijd precies waar je aan toe bent en welke stappen er nog volgen!

Je meldt je geheel vrijblijvend op de website van CuraStage aan en dan vindt er altijd eerst een online kennismakingsgesprek plaats alvorens wij aan het werk gaan. 

Voor de opstart van onze werkzaamheden hanteren wij een kleine aanbetaling bij stagepakketten van 55.- euro. Het restant is pas verschuldigd nadat de stageplaats door ons is gevonden!

Voor werk- & vrijwilligerspakketten hanteren wij een aanbetaling van 50% van het gekozen pakket. 

 • Stage gaan lopen op Curacao

  Vrijblijvend inschrijven

  Uiteraard begint het het hele avontuur met een kosteloze & vrijblijvende inschrijving via ons inschrijfformulier.

  Hierop geef je aan wat je graag wilt en waar je naar op zoek bent.

 • Online kennismakingsgesprek

  Direct bij de inschrijving kun je een datum en tijd plannen dat je het kennismakingsgesprek wilt. Je ontvangt de bevestiging per mail. 

  Tijdens dit gesprek bespreken wij je wensen en welke stappen er nodig zijn voor jouw periode op Curaçao.

 • Wij gaan op zoek

  Als je na het online gesprek wilt dat wij voor je aan het werk gaan, ontvang je van van ons een aanbetalingsfactuur voor de opstart van onze werkzaamheden.

  Als wij deze aanbetaling hebben ontvangen maken wij een profielschets van jou op en gaan direct voor je op zoek naar een geschikte, superleuke vacature!

 • Vacature gevonden

  Als wij een vacature hebben gevonden zullen wij jou hierover informeren zodat jij dit eventueel met je school kunt bespreken als je gaat stage lopen.

  Ben jij er happy mee? Dan zullen wij het bedrijf op de hoogste stellen dat jij hun nieuwe aanwinst wordt!

 • Factuur voldoen

  Wanneer jouw vacature is geregeld ontvang je van ons een factuur voor het pakket dat je hebt gekozen of hebt samen gesteld.

  Betaling voldaan? Let’s continue! 

 • Huisvesting en vervoer

  Nu gaan we samen kijken waar je gaat wonen tijdens je verblijf op Curaçao en waarmee je van A naar B kunt gaan.

  Jij kunt hierbij aangeven waar je voorkeur naar uit gaat en wij gaan vervolgens kijken of dit mogelijk is.

 • Huurcontract tekenen

  Voor je huisvesting zul je een huurcontract moeten tekenen en wij brengen je dan uiteraard in contact met de huisbaas zodat dit in orde kan worden gemaakt.

  Het contract van je vervoer wordt vaak ter plekke gedaan.

 • Documenten verzamelen

  Nu is het tijd om aan de slag te gaan met je vergunning, de zogenoemde Verklaring van Rechtswege (VRW), verzekering en eventueel ticket boeken mocht je dat nog niet hebben gedaan.

  Wij kunnen je goed adviseren over een reisverzekering en vliegtickets.

  Heb je ervoor gekozen dat wij je vergunning gaan aanvragen? Dan gaan we nu starten met het aanvragen van de juiste documenten!

 • De voorpret

  Natuurlijk moet je ook lekker genieten van het feit dat je naar Curaçao gaat!

  Wil je alvast weten wat je allemaal kunt doen? Kijk dan eens naar onze Informatie & Blog omgeving op onze website.

 • Inpakken en wegwezen

  Voor vertrek nemen wij nog contact met je op en ontvang je van ons nog een handige checklist.

  Alles is nu geregeld en het is nu belangrijk dat je je koffers gaat pakken. Vergeet niet alle belangrijke documenten mee te nemen en doe deze in je handbagage.

 • Ophaalservice CuraStage

  Als je geland bent en je hebt voor onze transferservice gekozen dan pikken wij je op bij het vliegveld van Curaçao en brengen je naar je huisvesting.

  Heb je voor extra services gekozen zoals een SIM kaart of bijvoorbeeld een Beddengoed pakket, dan krijg je dit direct van ons bij aankomst.

 • Procedure stage op Curacao

  Rise and shine!

  Het traject is afgerond en je kunt nu volop gaan genieten van zon, zee, strand en werken op Curaçao.

  Heb je tijdens je verblijf op Curaçao advies nodig of vragen dan kun je bij ons natuurlijk altijd terecht!

Waarom voor CuraStage kiezen?

Normale tarieven

Bij CuraStage betaal je een transparant & voordelig tarief voor de werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren. Betere kwaliteit voor minder geld.

CuraStage account

In jouw eigen account bij CuraStage vind je alle relevante informatie, een gratis XXL budgetplanner en kom je in contact met andere jongeren.

Gevestigd op Curaçao

CuraStage is al jaren gevestigd op Curaçao. Door ons brede netwerk weten wij precies wat er speelt op Curaçao en waar rekening mee te houden.

Kies je huisvestiging

Bij CuraStage ben je vrij om je eigen huisvestiging te kiezen. Wij rekenen geen provisie naar de huisvestiging en kunnen daarom altijd eerlijk advies geven.

Leuke kortingen!

Als je via CuraStage gaat werken of stage lopen op Curaçao krijg je hele leuke kortingen! Je kunt o.a. gaan duiken, varen naar Klein Curaçao of heerlijk uiteten.

Goed bereikbaar

Zes dagen per week zijn wij geopend en bereikbaar via de mail, telefoon & WhatsApp. Daarnaast kun je altijd fysiek bij ons op kantoor langskomen.

Ben je dus op zoek naar een leuke stageplaats of werkplek? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de leukste vacatures op Curaçao en plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons!

Naar Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Wil jij gaan stage lopen of werken op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage en plan direct een kennismakingsgesprek via het inschrijfformulier.

Je kunt zelf een moment kiezen waarop het jouw schikt, wel zo fijn. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw periode op Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!