Social Media stage op Curaçao

Vind jij het leuk om jezelf bezig te houden met Social Media? Ben je creatief en zit je vol met ideeën voor leuk content? Dan is een stage Social Media op Curaçao echt iets voor jou!

Op Curaçao heb je verschillende mogelijkheden om een leerzame en vooral leuke Social Media stage te lopen. Lijkt het jou nou leuk om voor de grootste beach clubs of bedrijven op Curaçao Social Media te onderhouden en ontwikkelen? Schrijf je dan snel in via onze website.

Waarom stagelopen op Curaçao?

Naast dat je een leuke en leerzame stageperiode ingaat is het stage lopen op Curaçao natuurlijk ook een groot avontuur. Je kan jezelf ontwikkelen en in je vrije tijd genieten van al het moois wat het eiland te bieden heeft. Geniet na je stage van een borrel of cocktail bij de happy hours en ga ik het weekend naar de leukste feestjes bij Madero en Zanzibar.

Wil je een keer iets anders dan een feestje? Pak de auto of scooter en rij naar het mooiste natuurstrand die Curaçao te bieden heeft en geniet van het helderblauwe water en de mooie lichte stranden. En vergeet vooral niet jouw mooie foto’s en filmpje te gebruiken voor je social media stage op Curaçao!

Wat doe je tijdens een stage Social Media?

Als Social Media stagiair werk je mee aan het maken van de content voor verschillende kanalen. Dit houdt in dat jij je onder andere gaat bezighouden met het creëren van leuke en aantrekkelijke content en verschillende inhakers bedenken waardoor er meer traffic naar de kanalen komt.

Jij bent degene die het contact aangaat met de (potentiële) klanten en dit onderhoud via de Social Media kanalen. Je houdt de laatste trend nauwlettend in de gaten en weet precies hoe je daarop moet inspelen door verschillende Social Media strategieën te implementeren.

Hoe vind ik een stage op Curaçao?

Het klinkt natuurlijk allemaal heel leuk een social media stage op Curaçao maar je moet de stageplaats wel vinden. Om meer kans te maken op die leuke stageplaats schakel je eenvoudig CuraStage in! Wij gaan namelijk voor jou op zoek naar die plek waar jij kunt gaan stage lopen. 

Ben je benieuwd naar wat voor vacatures er in ieder geval zijn? Klink hieronder op de link en filter op de juiste categorie.

CuraStage
Stage op Curaçao CuraStage

Social Media stage op Curaçao

Ieder bedrijf doet tegenwoordig aan Social Media en zo ook de bedrijven op Curaçao. Je zorgt ervoor dat een bedrijf hiermee op de kaart komt maar ook in het geheugen van mensen blijft zitten. Je wilt namelijk als bedrijf meer klanten hebben om mensen laten zien waar het bedrijf zich mee bezig houdt. 

Jij kunt hier voor zorgen! Met een toffe social media stage op Curaçao kun jij het verschil maken voor een bedrijf. Omzet verhogen maar ook het klantenbestand vergroten. Wat dacht je van meer informatievoorziening over de te leveren diensten en producten? 

Creatief zijn!

Nu social media steeds groter wordt door het toevoegen van bijvoorbeeld een TikTok kanaal, zul je wel een beetje creatief moeten zijn. 

Het maken van content bestaat niet alleen uit het schrijven van posts voor Facebook maar ook het maken van filmpjes over Curaçao en het bedrijf waar je stage loopt. Voor het schrijven van filmscripts heb je natuurlijk wel creativiteit nodig 😉 

Vraag en antwoord

De belangrijkste reden is natuurlijk omdat je hier content kan maken onder de zon! 

Buiten in de open lucht vlogen of creatieve filmpjes maken voor Social Media, wil wil dat nou niet. Daarnaast lopen bedrijven hier soms achter op het gebied van Social Media waardoor je nog heel veel kunt bereiken binnen een korte periode. 

Van A tot Z een nieuw kanaal opzetten? Die kans heb je hier op het eiland nog, laat hem dus niet gaan en kom stage lopen op Curaçao.

Voor een stage op Curaçao moet je naast je persoonlijke benodigdheden ook altijd overleggen met je stagebedrijf wat je mee moet nemen. 

Denk aan bedrijfskleding maar ook bijvoorbeeld een laptop. Sommige bedrijven werken op verschillende locaties, dan kan het handig zijn dat je een eigen laptop hebt. Of moet jij voor Social Media films bewerken en heb je hier een top programma voor? Neem het mee!

Ga dus altijd in overleg met je stagebedrijf wat je kunt meenemen waar jullie wat aan hebben. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!