Stage Curaçao

Stage lopen hoort bij vele opleidingen, maar helaas niet alle opleiding staan het toe om stage in het buitenland te gaan lopen, voor hun helaas geen stage op Curaçao. 

Maar als jij op de website van CuraStage aan het rondneuzen bent, houdt dat waarschijnlijk in dat voor jou een stage op Curaçao er wel in zit, bofkont!

Bij CuraStage ben je aan het juiste adres om jouw hele stage Curaçao, en alles wat daarbij komt kijken; stagevacature, stagevergunning, vervoer en huisvesting, goed te laten regelen. 

Meld je aan voor jouw stage Curaçao!

Wil jij gaan stage lopen op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Meld je dan nu aan en vul alle gegevens voor jouw stage op Curaçao in. Vervolgens word je doorgeleid naar de betaalpagina waar je de aanbetaling kunt doen. Heb je deze voldaan? Dan gaan wij binnen een dag met jouw dossier aan de slag! 

Zes weken lang gaan wij ons volledig inzetten om voor jou een perfecte stageplek op Curaçao te vinden. Als dit is gelukt kunnen we door met jouw vergunning, huisvesting en vervoer. 🙂 

Lukt het ons niet na zes weken? Geen paniek, dan krijg jij je aanbetaling weer terug! Maar ervaring leert dat 99% van de aanmeldingen een stageplaats binnen zes weken heeft via CuraStage.

CuraStage; het stagebemiddelingsbureau voor jouw stage Curaçao

CuraStage; voor jouw stage Curaçao

CuraStage is een stagebemiddelingsbureau dat sinds 2017 studenten uit Nederland en België helpt bij hun stage Curaçao.

Waarom zou je willen samenwerken met een stagebemiddelaar, denk je misschien? Als belangrijkste reden kunnen wij aangeven dat alles op Curaçao net even iets anders gaat dan je wellicht in Nederland gewent bent.

Met de persoonlijke & professionele begeleiding van CuraStage ben je ervan verzekerd dat je stage Curaçao vlekkeloos verloopt. 

Ook zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen, voor en tijdens jouw verblijf op Curaçao. Deze kun je aan ons stellen via het contactformulier of je stuurt ons eenvoudig een WhatsApp. 

CuraStage

Tips bij je Stage op Curaçao

Bij CuraStage begrijpen we dat een stage op Curaçao niet alleen draait om je stage, maar ook om het verkennen van het eiland en het maken van onvergetelijke herinneringen. Daarom hebben we enkele waardevolle tips voor je samengesteld om het meeste uit je stage-ervaring op Curaçao te halen:

  1. Verken de cultuur: Curaçao heeft een rijke mix van culturen en tradities. Neem de tijd om de lokale cultuur te leren kennen, bezoek historische bezienswaardigheden zoals de kleurrijke handelskade in Willemstad en geniet van de lokale keuken. Probeer ook enkele woorden Papiaments te leren, de lokale taal; “Bon dia” – betekend goedemorgen, “Bon tardi” – betekent goedemiddag en “Bon nochi” – betekent goedenavond.

  2. Maak gebruik van je vrije tijd: Curaçao staat bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende natuur. Zorg ervoor dat je tijd vrijmaakt om de stranden te verkennen, te snorkelen, te duiken of gewoon te ontspannen onder de Caribische zon.

  3. Sluit vriendschappen: Een stage op Curaçao biedt de mogelijkheid om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Maak gebruik van deze kans en maak nieuwe vrienden. Samen kun je het eiland verkennen, nieuwe ervaringen delen en elkaar ondersteunen tijdens je stageperiode.

  4. Wees proactief op je stageplaats: Neem het initiatief en toon interesse in het werk dat je doet. Stel vragen, neem deel aan projecten en laat zien dat je gemotiveerd bent. Dit zal niet alleen je stage-ervaring verrijken, maar kan ook leiden tot nieuwe kansen en connecties voor de toekomst.

Bij CuraStage zijn we er trots op dat we niet alleen stages aanbieden, maar ook ondersteuning en begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat je stage op Curaçao een onvergetelijke ervaring wordt. We hopen dat deze tips je helpen om het meeste uit je stage-avontuur te halen en een waardevolle bijdrage te leveren aan je professionele ontwikkeling. Geniet van je stage op Curaçao!

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!