+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

Contact

Vragen? Contact ons

– Vacature aanmelden –

Stage Curaçao » CuraStage

Stage lopen hoort bij vele opleidingen, maar helaas niet alle opleiding staan het toe om stage in het buitenland te gaan lopen, voor hun helaas geen stage op Curaçao. 

Maar als jij op de website van CuraStage aan het rondneuzen bent, houdt dat waarschijnlijk in dat voor jou een stage op Curaçao er wel in zit, bofkont!

Bij CuraStage ben je aan het juiste adres om jouw hele stage Curaçao, en alles wat daarbij komt kijken; stagevacature, stagevergunning, vervoer en huisvesting, goed te laten regelen. 

Voor jouw stage Curaçao hebben wij twee pakketten beschikbaar. Namelijk een Alles-in-1 Stagepakket, waar alles bij inbegrepen is en een Samenstel Stagepakket. Hier kun je zelf bepalen welke diensten jij rondom jouw stage Curaçao bij CuraStage wenst af te nemen. 

Vrijblijvend inschrijven voor jouw stage Curaçao

Wil jij je stage op Curaçao gaan lopen en ben jij op zoek naar een betrouwbaar stagebemiddelingsbureau op Curaçao? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage.

Zodra jouw inschrijving is ontvangen, krijg je binnen één werkdag een uitnodiging van ons om een gratis Skype gesprek in te plannen. In het Skype gesprek bespreken we dan alle benodigde stappen voor je stage op Curaçao, al jouw wensen en de eisen die gesteld worden vanuit je opleiding. 

Stage Curaçao, de procedure

Wij van CuraStage hebben een heldere procedure die wij hanteren voor het hele proces rondom jouw stage periode op Curaçao.

Alles begint met jouw vrijblijvende inschrijving op onze website. Hierbij maak je al jouw stage wensen duidelijk en krijgen wij alle informatie die wij nodig hebben om voor jou aan de slag te gaan; op zoek naar een leuke stagevacature op Curaçao!

Maar voordat wij van start gaan met je stage procedure op Curaçao, hebben wij altijd eerst een digitale ontmoeting via Skype. Hierin lopen wij alle punten met elkaar rustig even door, wat je van ons kan verwachten met betrekking tot je stageplaats, huisvesting, stagevergunning en/of vervoer

CuraStage; het stagebemiddelingsbureau voor jouw stage Curaçao

CuraStage; voor jouw stage Curaçao

CuraStage is een stagebemiddelingsbureau dat sinds 2017 studenten uit Nederland en België helpt bij hun stage Curaçao.

Waarom zou je willen samenwerken met een stagebemiddelaar, denk je misschien? Als belangrijkste reden kunnen wij aangeven dat alles op Curaçao net even iets anders gaat dan je wellicht in Nederland gewent bent.

Met de persoonlijke & professionele begeleiding van CuraStage ben je ervan verzekerd dat je stage Curaçao vlekkeloos verloopt. 

Ook zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen, voor en tijdens jouw verblijf op Curaçao. Deze kun je aan ons stellen via het contactformulier of je stuurt ons eenvoudig een WhatsApp. 

Stage Curaçao » leuke FAQ

Bij je stage Curaçao wil je natuurlijk ook weten wat de kosten ongeveer zijn. 

Schrik niet, op Curaçao zijn de meeste dingen net even duurder dan in Nederland. Als voorbeeld is water en elektriciteit ongeveer 7x duurder dan in Nederland.

Een maandabonnement bij een gemiddelde sportschool kost gemiddeld € 75,- (ongeveer 150 ANG – Guildens) 

Curaçao is geen zelfvoorzienend eiland, wat inhoudt dat we producten voor de supermarkt moeten importen uit andere landen. Al deze producten moeten dus per vliegtuig of boot worden vervoerd en denk ook nog eens aan de gekoelde producten en invoerrechten.

Dit alles maakt dat de producten gemiddeld op Curaçao duurder zijn dan in Nederland. 

Bekijk hier wat de kosten voor een studentenkamer en vervoer op Curaçao zijn. 

Wij vergelijken Curaçao altijd met een grote stad zoals Amsterdam of Rotterdam. Hier heb je ook wijken waar je beter niet naar toe kunt gaan en hier ga je ook niet ‘s avonds alleen over straat lopen.

Daarnaast krijg je als kinds af aan al mee dat je niet met wildvreemde mensen in de auto moet stappen, waarom dan wel op Curaçao doen?

Stage Curaçao klinkt natuurlijk geweldig en dat is het ook echt! Als je oplet en je gezond verstand gebruikt is er geen reden om niet te genieten van een heerlijk leven op Curaçao! ‘Chillen op de Antillen’ met parelwitte stranden en een helderblauwe zee: het zijn clichés maar je maakt het zeker mee. 

Samen uit,… gezellig samen thuis!

Meer weten? Bekijk ons Blog artikel over “Stage op Curaçao gevaarlijk?”

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuws van Curaçao 

Gemiddelde beoordeling:
4.5/5
CuraStage © 2017 - 2021 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen