+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

Contact

Vragen? Contact ons

– Vacature aanmelden –

Stage in de horeca Curaçao

Doe jij een opleiding in de richting van hospitality of horeca? Lijkt het je leuk om stage te lopen op het altijd gezellige Curaçao? Dan zit je hier goed! CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke stage in de horeca op Curaçao.

Schrijf je geheel vrijblijvend in, zodat wij genoeg informatie hebben om voor jou een leuke stage in de horeca te vinden.

Wij bieden twee pakketten aan om jou nog beter te kunnen helpen. Het eerste pakket is het Alles-in-1 Stagepakket, hierbij regelt CuraStage alles voor jou. Van huisvesting, tot vervoer, en zelfs de verplichte stagevergunning. Bij het Samenstel Stagepakket kies jij zelf van welke diensten jij gebruik wilt maken en waar wij jou bij kunnen helpen.

Ingeschreven als stagiair in de horeca, en nu?

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend inschrijven voor een stage in de horeca. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen. We zullen een gratis Skypegesprek van ongeveer een kwartier met je inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we jouw wensen, en eisen die je vanuit school hebt meegekregen bespreken.

Wanneer alles voor jou duidelijk is zullen wij aan de slag gaan om met alle informatie die wij van jou hebben verzameld een profielschets op te stellen. Hiermee zullen wij langs al onze contacten gaan om voor jou een leuke stage in de horeca te vinden.

Waarom kiezen studenten voor CuraStage?

Horeca stage op Curaçao, wat zal ik gaan doen?

Tijdens jouw stage in de horeca ga jij de gasten bedienen. Je zal ervoor zorgen dat alles naar wens is en dat je hen helpt wanneer nodig. Het is belangrijk dat je gastvrij en sociaal bent. Jij zal de gasten gaan ontvangen en naar hun tafels begeleiden. Ook zal je leren wat er allemaal moet gebeuren wanneer een restaurant bijvoorbeeld sluit.

Op onze vacaturepagina vind je al verschillende vacatures in de horeca. Mocht je er nou niks tussen zien zitten wat bij jou past, wees niet bang! Dan gaan wij met alle informatie die we hebben op zoek naar een passende stage speciaal voor jou.

Stagevergoeding in de horeca

In de horeca zal jouw stagevergoeding niet zo hoog zijn. Dit komt doordat Curaçao geen rijk land is. De lonen liggen op Curaçao gemiddeld de helft lager dan de lonen in Nederland. Het gemiddelde uurloon op Curaçao is 10 ANG, dat komt neer op ongeveer €5 per uur.

Ben je benieuwd naar de kosten die een stage op Curaçao met zich meebrengt, neem dan een kijkje op “Stage Curaçao kosten”.

Horecasector op Curaçao

De horecasector op Curaçao is enorm. Dit komt door de vele toeristen en stagiaires die altijd op het eiland aanwezig zijn. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor een horeca stage op Curaçao erg groot. Zo kan het zijn dat je terecht kom in een strandtent, maar ook een restaurant of hotel is mogelijk.

Heb je nog vragen?

We begrijpen heel goed dat je met vragen zit. Door je vrijblijvend in te schrijven, krijg jij de kans om al jouw vragen aan ons te stellen. Wij zullen dan proberen om al jouw vragen te beantwoorden. Neem in de tussentijd alvast een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina, misschien worden een aantal vragen dan al wel beantwoord.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuws van Curaçao 

Gemiddelde beoordeling:
4.7/5
CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao