Stage in de horeca Curaçao

Doe jij een opleiding in de richting van hospitality of horeca en zoek je een stage in de horeca op Curaçao? Dan zit je hier goed! CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke stage in de horeca op Curaçao.

Meld je aan via onze website, zodat wij genoeg informatie hebben om voor jou een leuke stage in de horeca te vinden.

Ingeschreven als stagiair in de horeca, en nu?

Nadat je je hebt aangemeld gaan wij op zoek naar een bedrijf voor jou waar je je horeca stage op Curaçao kunt doen. Voor diverse bedrijven zijn wij dus ook op zoek naar gedreven stagiaires die stage willen lopen waardoor de slagingskans 99,99%!

Je kunt je eenvoudig aanmelden en tijdens je aanmelding al  jouw wensen en schooleisen aangeven, zodat wij alle informatie in huis hebben om voor jou direct aan de slag te gaan en een geweldige stageplaats kunnen gaan vinden!

Wanneer alles voor ons en jou duidelijk is zullen wij aan de slag gaan om met alle informatie die wij van jou hebben verzameld een profielschets op te stellen. Hiermee zullen wij langs al onze contacten gaan om voor jou een leuke stage of werk in de horeca te vinden.    

Horeca stage op Curaçao, wat zal ik gaan doen?

Tijdens jouw stage in de horeca ga jij de gasten bedienen. Je zal ervoor zorgen dat alles naar wens is en dat je hen helpt wanneer nodig. Het is belangrijk dat je gastvrij en sociaal bent. Jij zal de gasten gaan ontvangen en naar hun tafels begeleiden. Ook zal je leren wat er allemaal moet gebeuren wanneer een restaurant bijvoorbeeld sluit.

Op onze vacaturepagina vind je al verschillende vacatures in de horeca. Mocht je er nou niks tussen zien zitten wat bij jou past, wees niet bang! Dan gaan wij met alle informatie die we hebben op zoek naar een passende stage speciaal voor jou.

Stagevergoeding in de horeca

In de horeca zal jouw stagevergoeding niet zo hoog zijn. Dit komt doordat Curaçao geen rijk land is. De lonen liggen op Curaçao gemiddeld de helft lager dan de lonen in Nederland. Het gemiddelde uurloon op Curaçao is 10 ANG, dat komt neer op ongeveer €5 per uur.

Ben je benieuwd naar de kosten die een stage op Curaçao met zich meebrengt, neem dan een kijkje op “Stage Curaçao kosten”.

CuraStage
Werk op Curaçao

Horecasector op Curaçao

De horecasector op Curaçao is enorm. Dit komt door de vele toeristen en stagiaires die altijd op het eiland aanwezig zijn. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor een horeca stage op Curaçao erg groot. Zo kan het zijn dat je terecht kom in een strandtent, maar ook een restaurant of hotel is mogelijk.

Heb je nog vragen?

We begrijpen heel goed dat je met vragen zit. Door je aan te melden, krijg jij de kans om al jouw vragen aan ons te stellen. Wij zullen dan proberen om al jouw vragen te beantwoorden. Neem in de tussentijd alvast een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina, misschien worden een aantal vragen dan al wel beantwoord.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!